Xiaomi Mi 10 стане одним із кращих смартфонів 2020 року, а представлять його раніше очікуваного

Попит на смартфони стрімко зростає по всьому світу, тобто все більше і більшої людей бачать сенс в тому, щоб купувати собі такого роду електронні пристрої, а потім, після цього, використовувати їх на постійній основі. В даний час у продажу можна зустріти вкрай багато різних телефонів з самих різних цінових категорій, починаючи з вкрай доступних за ціною і закінчуючи дуже навіть дорогими, покупка яких багатьом не по кишені. На радість тих, хто любить топові смартфони, але при цьому не бачить сенсу переплачувати «за бренд», вже в найближчі кілька тижнів виявиться офіційно представлений флагман Xiaomi Mi 10, а анонсують його раніше, ніж очікувалося спочатку.

Днями від офіційного джерела з’явилася інформація про те, що вже 23 лютого 2020 року під час конференції MWC 2020 відбудеться презентація даного мобільного пристрою топового рівня, оснащеного за останнім словом техніки. Проте, насправді новинку покажуть раніше. У цьому конкретному випадку, як з’ясувалося, мова йде про презентацію саме європейської версії телефону, тоді як китайську модель представлять раніше – 13 лютого, тобто в наступний четвер. Виходить, що до анонса даного мобільного пристрою залишилося менше одного тижня, але навіть зараз, до цієї події, вже є інформація про те, чим саме він зможе порадувати всіх покупців.

Презентація флагмана Xiaomi Mi 10 відбудеться в онлайн-режимі, тобто проводитися «живе» захід у Китаї не буде. Виною всьому став коронавірус, при якому проведення такого роду заходів в країні вкрай небезпечно. Даний смартфон топового рівня оснащений надшвидкої флеш-пам’яттю UFS 3.0, яка має пропускну здатність на рівні 2900 МБ / с, тому телефон буде забезпечувати неймовірно високу швидкість читання і запису даних, що позитивно позначиться на досвіді використання всього мобільного пристрою, так як воно зможе включатися неймовірно швидко, а також вкрай швидко запускати різні додатки. Апаратної основою телефону виявиться восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповнений оперативною пам’яттю останнього покоління, тобто LPDDR5.

За наявними зараз даними, купити цей кращий в світі смартфон за співвідношенням ціни і якості стане можливим за $ 500 , у скільки оцінять базову модель з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті на території Китаю, тоді як в інших країнах світу коштувати вона буде більше. Флагман Xiaomi Mi 10 Pro, що відрізняється від звичайної моделі більш просунутою камерою і підвищеною швидкістю швидкої зарядки, обійдеться в $ 580за аналогічну конфігурацію, що володіє 8/128 ГБ пам’яті. Прямо «з коробки» на обидві новинки виявиться встановлена ​​новітня операційна система з усіх доступних, тобто Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11. Очікується, що продажі китайського флагмана почнуться в Китаї і Європі вже через кілька днів після анонса, тобто довго чекати точно не доведеться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.