Sony PlayStation 5 змусила всіх викинути PlayStation 4 в вікно

Уже в найближчі кілька тижнів має відбутися прес-конференція, в ході якої відбудеться публічний повноцінний анонс ігрової приставки Sony PlayStation 5, оснащеній за останнім словом техніки і технологій. Цією консолі приписують новітній восьміядерний процесор AMD Ryzen другого покоління з шістнадцятьма потоками, а побудований він буде на базі архітектури x86. Крім того, новинка зможе похвалитися передовий графічною картою AMD Radeon Navi з підтримкою системи трасування променів RTX для поліпшення якості картинки. По частині технічного оснащення PS5 виявиться на цілу голову вище PlayStation 4, тому вона абсолютно точно порадує всіх тих, хто чекає її анонса і запуску в продаж. Більш того, новинка допоможе позбутися від PS4, тобто від консолі нинішнього покоління, яка незабаром вирушить «на пенсію».

Доступна зараз у продажу ігрова приставка втратить свою привабливість відразу після того, як виявиться представлена ​​і випущена нова, яка виявиться краще в усіх відношеннях, будучи здатною запропонувати відразу цілу масу переваг. Сумарна продуктивність новенької Sony PlayStation 5 знаходиться на рівні 14 терафлопс, тоді як PS4 забезпечує лише 2 терафлопс, та й то з великою натяжкою. За рахунок вкрай потужного технічного оснащення нова приставка зможе легко і просто запускати будь-які відеоігри в дозволі 4K Ultra HD при частоті 60 кадрів в секунду і вище, однак буде в новенькій приставці і ще одна вкрай важлива особливість, яка дозволить їй здобути більшу популярність на старті продажів .

Так, зокрема, компанія Sony вирішила впровадити в PS5 зворотну сумісність з відеоіграми, доступними зараз для PS4. Це, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно порадує всіх користувачів, а особливо розробників, адже їм навіть не доведеться витрачати свій час на те, щоб адаптувати старі раніше випущені відеоігри під абсолютно нову платформу, тому що мова йде про апаратну сумісність, а стала така реальної за рахунок однієї вкрай важливу особливість – завдяки схожому апаратного «заліза». Справа в тому, що обидві консолі побудовані на базі процесора AMD з архітектурою x86, тому реалізація апаратної підтримки старих ігор виявилася можливою на нативном рівні, що і вирішила забезпечувати японська корпорація.

Таким чином, всі покупці новенької ігрової приставки Sony PlayStation 5 абсолютно точно зможуть викинути PlayStation 4 в вікно, так як ніякої користі від неї вже абсолютно точно не буде, і це реальний факт, адже всі доступні для неї гри зможуть повноцінно працювати в новій консолі, причому як в цифровому форматі, так і на цифрових носіях, тобто на дисках. Оскільки всі майданчики з продажу PS4 виявляться завалені пропозиціями про її продаж, продати таку буде можливо за дуже низькою ціною, тому багато хто просто віддадуть перевагу її кудись викинути, щоб вона не займала місце в будинку. Очікується, що нова приставка PS5 надійде в продаж вже в кінці цього року, ставши доступною всім покупцям.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.