Motorola готує два флагмана із дисплеєм Waterfall

Сайт XDA Developers отримав від «надійного джерела» фотографії двох смартфонів Motorola, які стануть першими флагманськими пристроями бренду з 2018 року, коли вийшов Moto Z3.

Серія новинок може отримати назву Motorola One 2020 року, хоча автори XDA не впевнені в цьому до кінця. Головною особливістю обох смартфонів стане загнутий із бічних сторін дисплей Waterfall: схожі конструкції використовуються в Huawei Mate 30 Pro і Vivo Nex 3 5G.

Матриці Motorola One 2020 загнуті трохи менше, ніж у вищевказаних конкурентів, що дозволило розмістити фізичні кнопки управління на гранях, а не заміняти їх віртуальними клавішами. Ще дві загальні особливості – отвір для фронтальної камери у верхньому лівому кутку дисплеїв і підтримка підвищеної частоти оновлення кадрів.

Під час Qualcomm Snapdragon Tech Summit представники Motorola підтвердили, компанія планує випуск смартфонів, як з Qualcomm Snapdragon 765 / 765G, так і зі Snapdragon 865. Джерело XDA повідомило, що молодша версія з кодовим ім’ям Racer 5G отримає Snapdragon 765, а старша ( Burton ) – флагманський Snapdragon 865.

З інших характеристик: акумулятори на 4660 і 5169 мАг відповідно, однаковий 6,67-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, 6 ГБ оперативної пам’яті у молодшого і 8/12 ГБ ОЗУ у старшого смартфона. Обидва працюють на Android 10, як мінімум у Racer 5G є модуль NFC.

Новинки Motorola One 2020 оснастять ексклюзивними програмними доповненнями, в тому числі, Moto Edge Assistant для настройки жестів із вигнутих граней, Moto Gametime для поліпшення ігрового процесу і Moto Audio для поліпшення звучання з вибором аудіопрофіль.

У XDA Developers вважають, що Motorola представить нову флагманську серію в рамках виставки MWC 2020 у кінці лютого. Про вартість інформації немає.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.