«Google Фото» відправив користувачам приватні відео незнайомців

Сервіс «Google Фото» через помилку в системі відіслав незнайомцям частину приватних відео своїх користувачів. Про це компанія Google розповіла в листі, який отримали жертви інциденту.

Google не ділиться особливими подробицями того, що сталося, проте, за деякими даними, інцидент торкнувся 0,01% з більш ніж 1 млрд користувачів Google Фото. 

У Google пояснили, що причиною «зливу» призначених для користувача відео послужила помилка в системі Google Takeout, яка сталася між 21 і 25 листопада 2019 року. Google Takeout дозволяє вивантажити всі особисті дані з усіх сервісів Google єдиним архівом.

Ми повідомляємо людей про помилку, яка могла торкнутися користувачів, які використовували Google Takeout для експорту свого контенту з Google Фото в період з 21 листопада по 25 листопада. Ці користувачі могли отримати замість своїх фото або неповний архів, або відео, що не належали їм. 

Google принесла свої вибачення за те, що трапилося і попросила користувачів видалити минулі завантаження та експортувати дані ще раз. Також, компанія додала, що на даний момент проблема в Google Takeout була «ідентифікована і вирішена». 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.