Xiaomi Mi 10 стане кращим смартфон 2020 року за ціною і характеристиками

В даний час у продажу по всьому світу можна зустріти вкрай багато різних моделей мобільних пристроїв, починаючи з дуже доступних за ціною і закінчуючи такими, дозволити собі покупку яких може виключно обмежене коло людей через надмірно високу вартість. На радість всіх тих, хто любить топові моделі смартфонів, але при цьому не любить переплачувати гроші за бренд, вже незабаром виявиться спочатку офіційно представлений, а потім і запущений в продаж, флагманський смартфон Xiaomi Mi 10, оснащений за останнім словом техніки. Сьогодні, 25 січня 2020 року, вдалося з’ясувати, що новинка може стати найкращим смартфоном нинішнього року по співвідношенню ціни і якості, що абсолютно точно позитивно позначиться на його привабливості. Офіційний анонс даного флагмана трапиться 10 лютого в Китаї, але вже зараз відомо про те, чим новинка зможе порадувати бажаючих її собі купити.

Повідомляється, що флагман Xiaomi Mi 10 оснащений 6,4-дюймовим екраном OLED з роздільною здатністю Full HD +, причому в такий виявиться вбудований оптичний сканер відбитків пальців. Апаратної основою даного телефону премиально рівня є восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповнений графікою Adreno 650 і модемом Snapdragon X55. За світло останнього даний флагман зможе легко і просто підключатися до мереж 5G, будучи здатним розвивати в таких швидкість до 5 Гбіт / с, тобто вкрай високу. Мобільний пристрій також отримає 10/12 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, але ось слота для установки карт пам’яті microSD в ньому гарантовано не буде, тому з об’ємом необхідного вільного простору потрібно визначатися відразу, ще до покупки, адже потім збільшити таке вже ніяк не вийде.

У іншому, новий флагман в особі Xiaomi Mi 10 отримає четверну основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп, а ще, крім того, фронтальну камеру на 21 Мп, причому під таку в дисплеї виявиться зроблено невеликий отвір. Новинка зможе одночасно працювати з двома SIM-картами, а прямо «з коробки» на неї виявиться встановлена ​​операційна система Android 10, але звичайно ж не в чистому оригінальному вигляді від Google, а в якості фірмової прошивки MIUI 11. Серед бездротових інтерфейсів користувачі можуть розраховувати на Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0, Dual GPS, GLONASS, 4G VoLTE і звичайно ж на NFC, за рахунок чого цей апарат стане можливим використовувати для оплати покупок в магазинах і різних закладах, в тому числі завдяки платіжній системі Google Pay.

Ємність акумуляторної батареї смартфона складе 4500 мАг, а підтримувати вона буде технологію швидкої зарядки Super Mi Charge Turbo потужністю 65 Вт, тому повна зарядка телефону займе приблизно півгодини. Не обійдеться в цій моделі телефону і без підтримки технології бездротової зарядки за стандартом Qi, а її потужністю, згідно інсайдерський даними, складе цілих 30 Вт. Купити Xiaomi Mi 10 зможе буквально кожен, тому що в Китаї базова версія даного телефону буде коштувати всього-на-всього 4000 юанів(570 доларів), тобто модель з 10 ГБ ОЗУ і 128 ПЗУ. Багато це чи мало, звичайно, кожна людина повинна вирішувати сам, однак не можна забувати про те, що продукція від конкуруючих брендів коштує значно більше, причому часто в два і більше разів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.