Sony PlayStation 5 змусила користувачів викинути PlayStation 4 в вікно

Грати у відеоігри можна на смартфонах, планшетах, ноутбуках і будь-яких інших гаджетах, яких в даний час на ринку дуже і дуже багато. Проте, переважна більшість людей вважає за краще робити це з комфортом, а дозволяють це робити ігрові приставки. Найвідомішою і популярною в даний час є PlayStation 4. Вона, навіть не дивлячись на свій вихід на ринок в кінці 2013 року, до сих пір користується дуже великою популярністю, тобто купують її собі все частіше і частіше. Проте, все більше людей розуміють, що вона застаріла, тому інтерес до неї стрімко падає. Справа в тому, що вже в під кінець 2020 року, тобто менш ніж через один рік, в продаж надійдуть приставки наступного покоління, а однією з таких виявиться Sony PlayStation 5, оснащена за останнім словом техніки.

Сьогодні, 24 січня 2020 року, стало відомо про те, чим всіх користувачів може порадувати нова ігрова приставка наступного покоління, а залишатися актуальною вона буде протягом щонайменше п’яти років з моменту свого виходу на ринок. На практиці це означає, що грати в неї має бути щонайменше до 2025 року включно, і саме тому вона виявиться неймовірно продуктивною, будучи здатною забезпечити продуктивність в 14 терафлопс. Для порівняння, доступна зараз у продажу PS4 може забезпечувати потужність на рівні менше 2 терафлопс, тобто нова модель виявиться більш ніж в сім разів більше продуктивної, що дозволить їй, в свою чергу, легко і просто запускати будь-які ігри в дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), використовуючи при цьому частоту кадрів 60 fps.

Геймери вправі розраховувати на надшвидку флеш-пам’ять SSD зі швидкістю понад 2500 МБ / с, а також на підтримку технологій трасування променів RTX і динамічного освітлення HDR. Крім того, новинка в особі Sony PlayStation 5 виявиться здатна використовувати новітню технологію AMD, при якій швидка вбудована пам’ять для зберігання даних здатна виступати в якості резерву для оперативної пам’яті і пам’яті відеокарти. За рахунок цього геймери зможуть насолоджуватися величезним відкритим світом в дуже високій якості, а швидкість завантаження ігор виявиться неймовірно швидкою. Втім, на фотореалістичною графіку все не обмежиться, бо ігрова приставка нового покоління також отримає і іншу не менш важливу особливість, за рахунок якої вона гарантовано виявиться дуже привабливою.

Як стало відомо, Sony PlayStation 5 буквально змусить користувачів викинути PlayStation 4 в вікно, тому що ніякого сенсу в консолі старого покоління після покупки нової вже гарантовано абсолютно точно не буде, і це реальний факт. Справа в тому, що приставка наступного покоління отримає зворотну сумісність з іграми від доступної зараз моделі, завдяки чому всі користувачі зможуть легко і просто грати в будь-які попередні випуски відеоігри на новій консолі, роблячи це без додаткових платежів або якихось обмежень. Розробникам ігор навіть не доведеться якимось чином модифікувати свої консолі, тому що мова йде про нативной підтримки старих ігор новими консолями. Залишилося лише дочекатися появи PS5 в продажу, а трапитися таке має вже досить скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.