LG закриє свою флагманську G-серію

У кінці минулого року південнокорейський гігант повідомив, що на MWC 2020 представить новий смартфон з 5G і LG V60 ThinQ 5G. Девід Раддок з Android Police повідомляє, що LG має намір переглянути стратегію з випуску флагманських смартфонів.

За словами Раддок, смартфон LG серії V, який представлять у 2021 році, отримає дисплей розміром 10 дюймів або вище, щоб пристрій можна було використовувати в якості планшета або ноутбука. Не зрозуміло, чи буде такий апарат підключатися до великого екрану через док-станцію або по бездротовому зв’язку.

Також, автор додав, що з 2020 року V-серія стане конкурентом лінійки Galaxy S компанії Samsung. Смартфони з приставкою G можуть бути скасовані, а замість них з’явиться новий модельний ряд. Передбачається, що нова серія стане конкурентом Galaxy Note, Pixel та iPhone 2020 року. Компанія також готує пару складних смартфонів.

Що стосується майбутніх флагманів LG, в мережі вже є рендер передбачуваного LG G9 з каплевидним вирізом, чотиримодульною камерою, розташованою горизонтально, а також 3,5-мм аудіороз’єм. Очікується, що разом з релізом LG V60 ThinQ представлять покращений Dual Screen-кейс. Останній може отримати жорсткий шарнір, який дозволить встановити другий дисплей під бажаним кутом.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.