Samsung готує свій власний AirDrop

Компанія Samsung розробила аналог AirDrop для смартфонів серії Galaxy. Автор ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах протестував технологію.

Технологія Quick Share дає можливість швидкої передачі файлів між двома смартфонами Galaxy, але, як зазначає Макс Вайнбах, він не зумів передати файл між пристроями. Автор пояснює це тим, що APK-файл програми було отримано від людини, що має доступ до Samsung Galaxy S20 Plus 5G. Ця програма не призначена для інших пристроїв. Швидше за все, служба буде працювати на пристроях з оболонкою One UI 2.1 і пізнішими.

Технологія запропонує відправку даних або між усіма користувачами, що знаходяться поруч, або тільки між користувачами, які є у людини в контактах Samsung Social.

Відмітна особливість між AirDrop і Quick Share полягає в тому, що технологія Samsung пропонує користувачам можливість тимчасового завантаження файлів у хмарне сховище Samsung Cloud для подальшої трансляції на розумні пристрої Smart Things. Обсяг файлу не повинен перевищувати 1 ГБ, а в день можна пересилати не більше 2 ГБ.

Першими цю функцію отримають власники смартфонів серії Galaxy S20, анонс яких відбудеться 11 лютого у Сан-Франциско. Дизайн і вартість Samsung Galaxy S20 вже розкриті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.