OnePlus 8 Pro отримає функцію бездротової зарядки

Інсайдер Max J. опублікував у своєму Twitter схематичне зображення, яке демонструє смартфон на майданчику бездротової зарядки. Передбачається, що це флагманський OnePlus 8 Pro.

Хоча Max J. не говорить прямо, що мова про новий смартфон OnePlus, але він не в перший раз публікує витоки з аналогічним підписом like a pro , пов’язані з гаджетами бренду. Крім того, смартфон на зображенні є отвір в кутку дисплея для селфі-камери – як і в рендера OnePlus 8 Pro.

Бездротова зарядка – одна з найбільш запитуваних фанатами OnePlus функцій, однак, жоден смартфон компанії до цих пір її не підтримує. У минулому році глава OnePlus Піт Лау розповів, що розробки в цю сторону ведуться, але в компанії вважають, що поточний стан технології не дозволяє заряджати смартфони так само швидко, як провідна Warp Charge.

Передбачається, що OnePlus 8 Pro отримає вигнутий 6,65-дюймовий дисплей з роздільною здатністю QuadHD + і частотою 120 Гц. Ззаду буде встановлена квадрокамера. З чуток, восьма серія буде включати три смартфона: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro і OnePlus 8 Lite.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.