Google випустила три додатки для боротьби з гаджетозалежністю

Компанія Google випустила три нових експериментальних додатки для смартфонів у рамках програми цифрового благополуччя, які допоможуть користувачам побороти залежність від гаджетів.

Як відомо, в операційних системах Android та iOS є інструменти, що дозволяють користувачам зрозуміти, як часто вони використовують смартфони і обмежити доступ до деяких додатків.

Тепер Google представила три нових додатки для боротьби з гаджетозалежністю: Activity Bubbles, Screen Stopwatch і Envelope.

Activity Bubbles – являють собою чорні шпалери з «бульбашками активності». Як тільки користувач розблокує смартфон, в нижній частині екрана почнуть з’являтися бульбашки. Їх розміри будуть залежати від часу, протягом якого смартфон використовується.

У кінці кожного дня користувач зможе переглянути статистику використання смартфона за кількістю бульбашок на екрані.

Screen Stopwatch – це величезний секундомір, який запускається, як тільки користувач розблокує свій смартфон, і зупиняється, коли пристрій знаходиться в режимі очікування. Ця програма показує точний час використання смартфона.

Envelope – це додаток з конвертом у форматі PDF, який потрібно роздрукувати на принтері та покласти в нього смартфон. На конверт нанесений спеціальний принт, який перетворить смартфон на звичайний телефон. З нього можна буде тільки дзвонити або використовувати в якості камери. Поки конверт сумісний тільки зі смартфоном Pixel 3a.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.