Realme готова випустити фітнес браслет, який зможе знищити Xiaomi Mi Band 4

Ось уже як кілька років бренд Realme розвивається як незалежна від корпорації Oppo компанія, прагнучи захоплювати ринок з максимальною швидкістю. У доступному для огляду майбутньому даний виробник збирається випустити на ринок вкрай багато різних електронних пристроїв з самих різних цінових категорій, а одним з таких виявиться спортивний браслет Realme Sayshat. Сьогодні, 23 січня 2020 року, в мережу з’явилася його офіційна фотографія, а ще, крім того, інсайдери поділилися деякими даними про майбутню новинку. Вона, як і очікувалося, стане «вбивцею» Xiaomi Mi Band 4, по крайней мере на це розраховує її виробник, який вкрай активно конкурує з брендами Xiaomi і Reami, вважаючи їх своїми найголовнішими і основними суперниками.

Повідомляється, що фітнес-трекер Realme Sayshat спочатку буде випущений тільки в Китаї і Індії, але через кілька тижнів він з’явиться в Україні та інших країнах світу, завдяки чому придбати собі такий зможуть всі бажаючі, причому як в офіційних магазинах компанії-виробника, так і в роздрібних торгових точках по всій країні. Новий спортивний браслет оснащений 0,78-дюймовим AMOLED-дисплеєм, але саме чорно-білим, тобто монохромним. Вибрати саме такий невеликий дисплей з підтримкою сенсорного управління було вирішено для того, щоб забезпечити значний час автономної роботи. Так, зокрема, цей трекер, за чутками, зможе працювати без підзарядки більше місяця, і це може стати однією і головних особливостей новинки.

Даний трекер буде продаватися в декількох кольорах, в тому числі в чорному і жовтому, останній з яких є фірмовим кольором бренду. Ремінець виконаний із зносостійкого силікону з невеликим візерунком, який запобігає ковзанню браслета по руці. Новий фітнес-браслет виявиться одним з найдешевших на ринку, так як купити його стане можливим буквально за 120 юанів або ж, простіше кажучи, за 35 доларів. Підзарядка гаджета буде відбуватися за допомогою спеціального магнітного зарядного пристрою, який увійде в комплект поставки, тому докуповувати що-небудь додатково абсолютно точно не доведеться. За наявними в даний час даними, Realme Sayshat зможе коректно повноцінно працювати зі смартфонами на базі Android і iOS, тобто навіть власники різних моделей iPhone зможуть ним користуватися.

Трекер здатний визначати кількість зроблених кроків, пройдену відстань, підраховувати витрачені калорії, аналізувати якість сну, вимірювати пульс в цілодобовому автоматичному режимі, відображати повідомлення з телефону, а також здійснювати безліч інших дій, які гарантовано стануть в нагоді всім тим, хто захоче купити собі даний фітнес- браслет. Підключатися до телефонів він, найімовірніше, буде за рахунок протоколу Bluetooth 5.0, тому користувачі можуть розраховувати на радіус роботи до 50 метрів. Само собою, що і без захисту IP68 в Realme Sayshat не обійдеться, а значить з ним стане можливим плавати в басейні, приймати ванну і душ, а також плавати в будь-яких природних водоймах, але тільки з прісною водою, тому як солона виводить всю електроніку з ладу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.