Магазин Xiaomi запустив розпродаж популярних смартфонів зі знижками до 50%

Чим менше коштує будь-якої смартфон, тим ширше коло людей зможе дозволити собі його покупку, і це цілком собі реальний факт. Саме тому виробники таких знову і знову проводять різні розпродажі і акції, дозволяють які всім бажаючим купити ту чи іншу мобільний пристрій на максимально вигідних умовах, віддавши за нього набагато менше коштів, ніж у звичайний час. Сьогодні, 23 січня 2020 року, офіційний магазин Xiaomi запустив тимчасову розпродаж популярних смартфонів, а дозволяє така купити протягом обмеженого періоду часу безліч різних моделей з самих різних категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи досить дорогими. Скористатися таким щедрим пропозицією можуть всі без зайвих обмежень і складнощів.

Спеціальна пропозиція проходить протягом обмеженого періоду часу, а якщо бути точним, то до 26 січня 2020 року включно. Тимчасова акція обіцяє знижки в розмірі до 50% від ціни будь-яких мобільних пристроїв, тобто фактично ті і інші смартфони стане можливим купити всього-на-всього за півціни. Кількість товарів, які беруть участь в спеціальну пропозицію, обмежена, тому не варто тягнути до останнього з покупкою. Покупцям доступна як можливість самовивозу конкретного телефону з магазину Xiaomi, яких кілька десятків по всій країні, так і послуга доставка будь-яким зручним способом. За останню, звичайно, буде потрібно заплатити грошові кошти, проте це навряд чи когось здивує, адже робити це потрібно завжди.

В рамках даної розпродажі купити Xiaomi Mi Mix 3 у версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті можна за 300 доларів, тоді як зазвичай за цей апарат просять 430 доларів. Звичайно, це далеко не єдиний телефон, який бере участь у великій розпродажу. В її рамках за сильно зниженою ціною також можна купити такі моделі, як Mi 8 Pro (знижка 50%), Mi A3, Mi Play, Mi 8, Mi 8 Lite, Pocophone F1, Mi A2 Lite, Redmi Note 6 Pro і багато інших телефони. Це відмінна реальна можливість купити вкрай багато різних найменувань за низькою ціною, і на всі такі діятиме офіційна гарантія від компанії-виробника строком від одного до двох місяців. Це відмінна реальна можливість отримати будь-якої телефон, віддавши за нього велику суму грошей.

Втім, потрібно враховувати, що деяких моделей зараз вже немає в продажу, хоча акція тільки-тільки почалася. Можливо їх не було з самого початку і офіційний магазин Xiaomi пішов на хитрість, однак, швидше за все, вони просто вже закінчилися. Невідомо, чи з’являться зниклі з продажу телефони знову в наявності, але така ймовірність існує, адже складські запаси постійно регулярно поповнюються.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.