Наступний смартфон Poco вийде у першому кварталі року

Генеральний директор Poco India Манмохан Чандола дав інтерв’ю індійському сайту Gadgets 360. Топ-менеджер ставшого незалежним бренду розповів про майбутнє Poco і позиції щодо Xiaomi.

За словами Манмохана, найближчим часом Poco обзаведеться власною командою розробників та інженерів, власним маркетинговим підрозділом і відділом продажів.

Час від часу, з огляду на масштаби Xiaomi, ми будемо використовувати їх підтримку.

За післяпродажне обслуговування і зберігання призначених для користувача даних як і раніше буде відповідальна Xiaomi. Модифікована для Poco версія оболонки MIUI також збережеться.

На початковому етапі Poco сфокусується на онлайн-продажах, але в майбутньому не виключається і відкриття офлайн-каналів реалізації. При цьому бренд не збирається продавати свої гаджети через магазини Xiaomi.

Манмохан не уточнив, чи буде наступний пристрій Poco прямим спадкоємцем єдиного смартфона бренду, Poco F1, але він також буде пропонувати топовий чіпсет і великий обсяг ОЗУ при невисокій ціні. Дебют новинки відбудеться в цьому кварталі.

Плани про розвиток Poco на міжнародному ринку зараз тільки обговорюються. Манмохан також не підтвердив, але і не спростував роботу над цілою лінійкою смартфонів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.