Huawei заплатить гроші користувачам всіх смартфонів

Одним з найбільших і найвідоміших у світі виробників мобільних пристроїв є китайська корпорація Huawei, а робити вона намагається все для того, щоб її продукцію купував якомога ширше коло покупців. Рік за роком цей виробник електроніки досягав нових висот, прагнучи до того, щоб одного дня стати найбільшим в світі. Проте, американська влада цього дуже шкодили, так як вони звинуватили китайські бренд у співпраці з владою Китаю і, після цього, заборонили будь-яким компаніям з США мати з цим виробником будь-яку справу. Крім санкцій, дуже сильно постраждала репутація настільки великого виробника телефонів, і це завдало йому значної шкоди, тому як багато людей просто втратили довіру до цієї компанії, нехай уряд Сполучених Штатів і не опублікувало жодних доказів своїх слів.

Оскільки тепер Huawei не має права будь-яким чином повноцінно співпрацювати з американськими компаніями і використовувати їх технології, у неї виникли великі проблеми, проте бренд активно їх вирішує, роблячи все необхідне заради цього. Дійшло до того, що дана компанія вважає за необхідне відновити свою репутацію, щоб повернути довіру сотень мільйонів людей по всьому світу, які повірили в те, що цей бренд активно передає дані в руки китайських розвідувальних служб. Повідомляється, що компанія провела в Німеччині спеціальну закриту конференцію, на яку вона запросила більше сотні відомих на весь світ хакерів. В її рамках відбувся анонс програми заохочення за допомогу в поліпшенні ПО.

Суть цієї самої програми максимально проста, тому як Huawei заплатить гроші користувачам всіх смартфонів, які допоможуть їй вивести систему захисту в фірмових телефонах на новий раніше недосяжний рівень. Так, тепер цей бренд платить по 200 000 євро кожному, хто повідомить йому про критичні вразливості. За пролом високого рівня заплатити вдвічі менше, а якщо бути точним, то 100 000 євро . За неполадки середньої важливості обіцяють заплатити 50 000 євро, тобто також вкрай багато коштів. За різні незначні уразливості і баги в смартфонах платять 1 000 євро.

Очевидно, що роздобути велику суму грошей може будь-яка людина, тому що ніяких обмежень для цього не існує. Головне щоб пролом у захисті була в останній версії будь-якого програмного забезпечення з усіх можливих, а повідомити про неї вкрай просто. Для оповіщення Huawei про неполадку з метою отримання грошової винагороди досить просто написати в службу підтримай. Заявка буде оброблена протягом 48 годин, і якщо пролом насправді існує, її оперативно закриють, випустивши оновлення операційної системи для фірмових моделей мобільних пристроїв. Це відмінна реальна можливість змінити своє життя на краще, адже не потрібно якихось особливих навичок, щоб випадково або навмисно виявити певну проблему, що дозволяє обійти систему захисту. Подібним чином китайський бренд хоче довести всьому світові, що він приділяє безпеці призначених для користувача даних багато уваги.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.