Motorola Razr надійде в продаж у лютому

У грудні минулого року компанія Motorola відмінила старт продажів нового Razr (2019) на невизначений термін. Причина – бажання забезпечити попит. 

Тепер стало відомо, що попередні замовлення на гнучкий Razr відкриються 26 січня. А у вільному продажі у рітейлерів новинка з’явиться 6 лютого.

Ціна пристрою складе 1500 доларів за версію на 128 ГБ. Razr стане найдешевшим гнучким смартфоном на ринку. Наприклад, очікувана ціна Galaxy Z Flip складе 1980 доларів. А Huawei продає свій Mate X за 2300 доларів.

Motorola Razr (2019) оснащений гнучким 6,2-дюймовим основним екраном з роздільною здатністю 2142 × 876 точок, а також зовнішнім дисплеєм на 2,7 дюйма для виведення повідомлень.

Основа смартфона – чіпсет Snapdragon 710 з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. Батарея на 2510 мАг. Камер дві: 16-мегапіксельний основний датчик і фронталка на 5 Мп.  

У США Motorola Razr буде працювати тільки з SIM-картами оператора Verizon. Продавати пристрій планують в деяких магазинах мережі Walmart, а також на сайті Motorola. У Великобританії права на поширення девайса отримала компанія EE Limited.

Крім того, реліз смартфона очікується в Канаді, Латинській Америці, Азії та Австралії. Чи з’явиться новий Razr в Україні, поки невідомо.

Через п’ять днів після виходу Motorola Razr, компанія Samsung представить Galaxy Z Flip. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.