Нова операційна система від Microsoft зможе знищити Windows 10

Найбільш відомою і поширеною операційною системою для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв зараз є Windows 10, а вийшла вона більш ніж чотири роки тому. Весь цей час для неї випускали поновлення, роблячи це заради поліпшення даної платформи, проте досягти бажаного так і не вдалося. Ця ОС не зуміла стати ідеальною, тому що до сих пір, навіть через стільки часу після її релізу, власники електронних пристроїв знову і знову стикаються з різними неполадками, починаючи з подтормаживаний і закінчуючи раптовими перезавантаженнями, які виникають зазвичай в самі невідповідні моменти. На щастя, терпіти весь цей жах залишилося не дуже довго, тому що Microsoft збирається вже в нинішньому році випустити на ринок нову платформу для різних самих різних електронних пристроїв.

За рахунок модульного ядра Windows Core новітня платформа отримає вкрай велику універсальність, тобто стане можливим її легко і просто встановити на комп’ютери, ноутбуки, планшети, моноблоки, сервера, а також багато інших електронних пристроїв. Користувачі в її рамках можуть розраховувати на високу швидкість роботи, на захопленість автономність, на абсолютно новий інтерфейс і дизайн, на повністю перероблені стандартні програми, на нове меню «Пуск», на посилену систему захисту, на новий принцип установки апдейтів, а також на безліч інших приємних особливостей, за рахунок яких нова ОС виявиться кращою серед усіх, які коли-небудь випускала компанія Microsoft. На радість всіх користувачів, її повноцінна презентація повинна відбутися вже в найближчі кілька місяців.

Простіше кажучи, занадто довго чекати релізу такої платформи гарантовано не доведеться, і це цілком собі реальний факт. За рахунок модульного ядра новітня операційна система виявиться вкрай стабільною і надійною, а всі апдейти зможуть встановлюватися у фоновому режимі без зайвих додаткових перезавантажень і всього подібного. За попередніми даними, нова платформа носить назву Lite OS, проте як вона буде називатися, коли вийде на ринок, ніхто з журналістів і інсайдерів ще не знає. Важливо розуміти, що мова йде про не про якусь то доопрацьованій або навпаки урізаною версією Windows 10, а про абсолютно новій платформі, яка має широкими функціональними можливостями. Справа в тому, що вона в повній мірі підтримує універсальні додатки UWP, PWA і Win32, що робить її максимально універсальною для вирішення будь-яких завдань.

Операційна система Windows 10 є найпопулярнішою в своєму класі, але вже незабаром все зміниться, тому що багато власників більш ніж 900 млн електронних пристроїв, на які вона зараз встановлена, майже напевно відразу ж встановлять собі Lite OS, як тільки вона вийде. Очікується, що цю платформу анонсують вже в найближчі місяці, після чого почнеться її повноцінне бета-тестування, а прийняти в такому участь зможуть всі бажаючі без будь-яких обмежень. Що ж стосується термінів релізу фінальної версії десятої «вінди», то така повинна побачити світ вже в другій половині 2020 року, коли скачати і встановити її без зайвих складнощів зможуть абсолютно всі бажаючі. За деякими даними, вона буде поширюватися безкоштовно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.