Sony випустить недорогі PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro

Сучасний комп’ютер, щоб він міг запускати гри в дозволі 4K UHD при частоті понад 60 кадрів в секунду, повинен мати неймовірно потужний технічне оснащення, а витратити на нього доведеться більше ніж $ 1500, тому що всі комплектуючі коштують дуже і дуже дорого, адже потрібно використовувати самі нові і сучасні з усіх доступних. На радість всіх тих, хто не любить комп’ютери або не хоче віддавати за такі настільки багато коштів, тепер всього цього можна і не робити, так як японська корпорація Sony формально випустила недорогі ігрові приставки PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, оснащені які за останнім словом техніки і технологій. Новинки, як зазначається, вже були випущені обмеженим тиражем для того, щоб доступ до них отримали всі великі ігрові студії, а потрібно це з однієї простої причини.

Тільки при наявності доступу до цих приставок розробники зможуть створювати для них відеоігри, а такі просто необхідні на старті продажів консолі, адже очевидно, що якщо грати на ній буде не в чого, то і купувати її ніхто не стане. Крім того, приставки з обмеженою пробної партії вже використовують деякі співробітники Sony, роблячи це заради її тестування. Про те, що все це відбувається, повідомив відомий японський журналіст Сендз Нісікава. За його словами, обидві ігрових приставки наступного покоління вийдуть одночасно, але спочатку бренд планував створити лише одну модель PS5. Проте, в процесі її створення стало зрозуміло, що досягти бажаного не вдасться, так як новинка буде коштувати занадто багато для більшості людей, і саме тому було вирішено відразу ж анонсувати і випустити дві приставки.

 

Як повідомляється, японська корпорація Sony вже в середині лютого проведе в США спеціальний захід під назвою PlayStation Meeting, в ході якого вона представить громадськості дві фірмових ігрових приставки, а виявляться такими моделі PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro. Перша консоль, тобто звичайна, буде продаватися на старті продажів за $ 500, тоді як друга обійдеться в $ 750 , тобто вона виявиться дорожче на цілих 50%, і це цілком собі реальний факт. Старт продажів новинок відбудеться в один день, тобто купити собі такі приставки всі бажаючі зможуть хоч одночасно, тому що на полиці магазинів вони надійдуть одночасно. Відеоігри для двох консолей виявляться ідентичними, але у випадку з просунутою моделлю якість графіки виявиться краще.

Так, PlayStation 5 створюється з прицілом на дозвіл Full HD (1920 на 1080 пікселів), тоді як PlayStation 5 Pro зможе працювати з 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), причому в обох випадках геймери можуть розраховувати на підтримку новітніх сучасних технологій, в тому числі систему трасування променів RTX і, крім того, на динамічне освітлення HDR. Все це, а також багато іншого, зможуть запропонувати покупцям новітні ігрові приставки від компанії Sony, а приписують їм цілу масу різних особливостей, за рахунок яких вони виявляться настільки привабливими, наскільки це взагалі так і зовсім можливо. Залишилося тільки дочекатися повноцінної презентації новинок, а потім, після цього, появи таких у продажу. З високою часткою ймовірності, в перший час після виходу на ринок обидві версії PS5 будуть в деціфіте, тобто купити їх виявиться важко.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.