Xiaomi випустила оригінальні захисні скла для своїх смартфонів

Компанія Xiaomi продовжує стрімко випускати найрізноманітнішу нову електроніку, роблячи це заради нарощування частки своєї присутності на ринку. Проте, крім такої, даний виробник також створює одяг, побутові товари та багато інших найменування, а сьогодні, 20 грудня 2019 року, він випустив оригінальні захисні скла під фірмовим брендом, а називаються такі Mi Protective Glass, володіючи при цьому дуже надійним захистом від підробки. За словами виробника, він повністю впевнений в тому, що різні хитрі підприємці почнуть копіювати оригінальну захист для екрану смартфонів і випускати її здешевлену версію, реалізуючи таку від імені оригінальною. Саме тому в даний продукт додали захист від підробки.

Випустити фірмове захисне скло Mi Protective Glass компанія Xiaomi вирішила через те, що кожна людина, як показують дослідження, упускає свій смартфон приблизно вісім разів. У деяких випадках дуже не щастить, бо дисплей розбивається, а користуватися таким телефоном вже не просто неприємно через поганий зовнішнього вигляду, але ще й небезпечно, адже про розбите скло дуже легко порізатися. Якщо на екран мобільного пристрою виявиться наклеєно захисне скло, проблем при падінні в переважній більшості випадків вдасться уникнути, тому що воно прийме весь удар на себе, розбившись або ушкодивши, але при цьому захистимо екран телефону.

За словами виробника, при створенні скла Mi Protective Glass вона працювала з компанією Corning, є яка виробником захисних панелей під назвою Gorilla Glass. Нові аксесуари Xiaomi для фірмових мобільних пристроїв не тільки ідеально повторюють розміри її телефонів, але ще і володіють 100% прозорістю, тому картинка, яка відображається з наклеєним на екран склом, повністю ідентична зображенні без цього самого додаткового скла. Таке скло має жорсткістю 9H, тому зашкодити йому що-небудь дуже і дуже складно, тим більше при звичайному повсякденному використанні. Воно захищає екран телефону від розбиття, подряпин, відколів і всього подібного, а це звичайно ж дорогого коштує.

 

У комплект поставки до скла входить спеціальний аксесуар, який дозволяє наклеїти його максимально легко і просто самостійно. Крім того, така послуга буде надаватися в магазинах Mi Home, але в яку суму вона обійдеться поки що невідомо. На склі має якісне олеофобним покриття для запобігання появи відбитків пальців, а ще воно не кришиться на дрібні шматочки, щоб не нашкодити телефону і оточуючим людям, які будуть перебувати поблизу в момент падіння телефону. Офіційна рекомендована ціна Xiaomi Mi Protective Glass становить 400 індійський рупій або, в перекладі на українську валюту, близько 120 гривень. Поки що купити оригінальні захисні скла від даного бренду можна тільки в Китаї і Індії, але вже в найближчі місяці вони повинні стати доступні в Україні, Європі та інших країнах світу. Такі планується випускати для всіх телефонів компанії, але поки що вони доступні лише для Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro і Redmi Note 8T.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.