Xiaomi випустила спортивний браслет Mi Band 3i за рекордно низькою ціною

Сьогодні, 22 листопада, китайська корпорація Xiaomi нарешті зробила те, про що вона повідомляла ще кілька днів тому. Лічені хвилини тому на території Китаю був офіційно представлений спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3i, оснащений майже за останнім словом техніки, однак при його створенні компанія-виробник прагнула до того, щоб зробити цей гаджет якомога більш доступним для широкого кола покупців, тобто його цінник зробили мінімальним з усіх можливих. Новинка являє собою класичний трекер фізичної активності, а підійде він всім, кому не потрібні численні додаткові можливості, в тому числі кольоровий екран і різного роду програмні «фішки».

Всі чутки про те, що новинка буде називатися Mi Smart Band 4i, не підтвердилися, тому що називається новий електронний гаджет інакше – Xiaomi Mi Band 3i. Чому компанія-виробник вирішила використовувати іменне таке найменування – невідомо. Новий фітнес-трекер вдає із себе спрощену версію випущеного в 2018 році наручного гаджета Mi Band 3. Він позбавлений сканера серцевого ритму, що робить його більш доступним за частиною вартості. Трекер володіє 0,78-дюймовим органічним OLED-екраном монохромного типу з роздільною здатністю 128 на 80 пікселів, трехосевим акселерометром, а також модулем зв’язку Bluetooth 4.2 LE для підключення до смартфонів, що працюють на базі операційних систем Android і iOS.

Розміри браслети складають 46,8 × 18,1 × 11 мм, тоді як важить він 8,5 грамів. Це розміри саме самої капсули трекера, тоді як разом з ремінцем наручний гаджет важить 20 грамів. Така вага абсолютно ніяк не відчувається на руці, тому навіть постійна цілодобова носка Xiaomi Mi Band 3i гарантовано не буде доставляти ніяких незручностей. Хіба що тільки в нічний час спати з браслетом в першу одну-дві ночі може бути трохи незвично, якщо користувач ніколи не спав з наручним годинником на руці раніше. Корпус гаджета має захист від води і пилу за стандартом IP68, причому виробник заявляє можливість занурення на глибину до 50 метрів. Є підтримка режиму тренування в басейні.

Ємність акумулятора – 110 мАг, і цього вистачає на 20 днів автономної роботи на одному заряді без будь-яких додаткових підзарядок. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3i доступний виключно в одному тільки чорному кольорі, а коштує він всього 99 юанів, тобто $ 15 (437 гривень). Офіційні продажі новинки почнуться на території Китаю вже 22 листопада. Це означає, що новинка вийде вже сьогодні. Навряд чи цей гаджет виявиться в дефіциті, але попит на нього гарантовано буде вкрай великим. Для того, щоб використовувати цей спортивний браслет, слід завантажити і встановити на смартфон додаток Mi Fit, яке доступне всім бажаючим для безкоштовного завантаження з магазинів App Store і Google Play. Всі оригінальні ремінці від моделі Mi Band 3, випущеної в 2018 році, сумісні з новинкою, а таких зараз на ринку доступні сотні від самих різних виробників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.