Xiaomi Mi Note 10, Redmi Note 8T і чотири інших новинки стали доступні в Україні

З кожним роком компанія Xiaomi приділяє все більше уваги Україні як регіону продажів своєї фірмової техніки. Саме тому різного роду новинки стали добиратися до українського ринку набагато швидше, ніж раніше. Сьогодні, 22 листопада 2019 року, цей виробник електроніки анонсував на російській території такі новинки, як Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Redmi Note 8T і, крім того, чотирьох інших гаджета, всі з яких вже зовсім скоро стане можливим купити в магазинах на території країни. В ході анонса були розкриті розцінки і терміни запуску нових гаджетів в продаж. Як і слід було очікувати, все нові гаджети стоять більше, ніж в Китаї, але цього і слід було очікувати, так як на домашньому ринку розцінки завжди нижче, ніж де-небудь ще.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 8T вдає із себе мобільний пристрій початкового рівня, яке за скромну суму грошей пропонує четверну основну камеру, корпус зі скла і чіп NFC, за рахунок якого можна оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в громадському транспорті, використовуючи платіжну систему Google Pay або будь-які інші. Базова версія телефону отримала 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, а обходиться вона в 5500 гривень, тобто в цілком собі привабливу суму грошей. Просунута конфігурація з накопичувачем на 128 ГБ і 4 ГБ оперативної пам’яті обходиться в 7200 гривень. На вибір покупців пропонують такі забарвлення, як «Похмурий сірий», «Зоряний синій» і «Місячний білий», а продажі телефону почнуться вже 28 листопада.

Не обійшлося справу і без таких мобільних пристроїв майже флагманського рівня, як Xiaomi Mi Note 10 і Note 10 Pro. Вони мають пятерной основною камерою на тильній частині, що дозволяє новинкам робити одні з кращих фотографій серед всіх доступних у продажу телефонів. Базову версію звичайної моделі оцінили в 14500 гривень, а має вона 6 ГБ ОЗУ і 128 Г Б ПЗУ. За конфігурацію Pro з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті потрібно доплатити 1800 гривень, і саме її варто купувати, так як переплата того варто. Покупцям доступні забарвлення «Опівнічний чорний», «Смарагдовий зелений» і «Арктичний білий».

Крім всіх цих телефонів, компанія Xiaomi випустила портативні акумулятори Redmi 18W Power Bank 20000 mAh і Redmi Power Bank 10000 mAh, які оцінені в 750 гривнів і 400 гривнів відповідно. Крім того, бренд порадує компактним переносним проектором Mi Smart Compact Projector, який здатний створити на будь-якій рівній поверхні зображення розміром від 60 до 120 дюймів. Офіційна рекомендована ціна цього проектора, який також можна використовувати в якості бездротової колонки з підключення до неї по Bluetooth, становить 16700 гривень . Ще однією новинкою виявився очищувач повітря Mi Air Purifier 3H, який обробляє площа в 45 квадратних метрів за 17 хвилин. Ціна такого гаджета – 5600 гривень. Всі ці нові пристрої виявляться доступні для покупки вже в грудні, тобто до кінця 2019 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.