Apple надала чиказьким студентам коледжу iPhone 11 для навчання фотомистецтву

Apple надала двадцяти п’яти чиказьким студентам коледжу DRW College Prep смартфони iPhone 11, щоб допомогти їм у навчанні професійної фотографії.

Дану акцію корпорація проводить спільно з некомерційною організацією 100cameras, яка викладає талановитим підліткам мистецтво самовираження через візуальну розповідь історій про дорослішання в Чикаго. Девайси від купертіновців, зі слів організаторів, зможуть допомогти кожному з учнів поділитися своєю унікальною історією.

У ході навчальної програми молоді таланти відвідали сумарно вісім уроків, де завершили серії фотопрогулянок. Усі роботи після роздруківки продаються, а 100% виручених коштів повертаються в партнерські організації.

Ось думка одного з учасників проекту:

Вам не обов’язково мати круті навички або робити кожен знімок ідеальним. Історія розповідає себе сама. Від вас просто потрібно відобразити її, а потім передати всім іншим.

З роботами учасників програми можна познайомитися за посиланням.

DWR College Prep – один з найбільш ефективних державних коледжів в США з підготовки до подальшого вступу в університет. Він активно виступає проти расизму і старанно займається виправленням наслідків нерівності, що панував у Чикаго в 60-х роках минулого століття.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.