Презентація Redmi K30 відбудеться в грудні

Xiaomi проведе презентацію свого нового флагмана Redmi K30 в грудні 2019 року. Про це розповів генеральний менеджер бренду Лу Вейбінг під час виступу в рамках конференції для розробників в Пекіні.

На даний момент відомо, що новинка підтримує 5G, оснащується екраном з отвором для подвійної фронтальної камери, а процесором виступить чіпсет, створений Qualcomm. За словами Вейбінга, смартфон стане преміальним пристроєм з усіма сучасними технологіями.

Крім того, ентузіасти форуму XDA Developers змогли знайти приховані подробиці про новий флагман в коді оболонки MIUI 11. Так, наприклад, Redmi K30 повинен отримати сканер відбитків пальців, вбудований в одну з фізичних кнопок, а також дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Раніше в цьому місяці Sony розмістила тизер свого нового датчика зображення IMX686. За інформацією XDA, майбутній Redmi K30 може стати першим пристроєм з даним сенсором. Відомо лише те, що датчик має розширення 60 Мп.

Про ціни і точну дату презентації смартфона Xiaomi не повідомила. Імовірно, детальніше про флагман стане відомо найближчим часом.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.