Samsung W20 5G: вдосконалений спадкоємець Galaxy Fold

На презентації в Китаї південнокорейський виробник техніки Samsung представив новий складаний смартфон W20 5G.

Новинка є вдосконаленою версією флагмана Galaxy Fold з деякими змінами. Тепер, як процесор встановлений передовий чіпсет Snapdragon 855+ від Qualcomm. Гаджет підтримує мобільні мережі п’ятого покоління, правда, тільки двох китайських операторів – China Unicom і China Telecom NSA.

Обсяг акумулятора, що складається з двох окремий батарей, став трохи меншим у порівнянні з попередником – 4235 мАг проти 4380 мАг.

Samsung W20 також отримав преміальну білу розмальовку, а кути його корпусу стали менш округленими.

Решта специфікації Samsung W20 і Galaxy Fold абсолютно ідентичні. Діагональ зовнішнього дисплея становить 4,6 дюймів при розширенні 720 × 1680 крапок. Складаний екран типу AMOLED має діагональ 7,3 дюймів і розширення 2152 × 1536. Встановлено 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ.

Що стосується камер, то над зовнішнім дисплеєм розташувався 10 Мп датчик для селфі та відеодзвінків. У правій верхній частині складного екрана встановлено подвійний модуль на 8 Мп і 10 Мп. На задній панелі розмістили потрійну камеру з основним сенсором на 12 Мп, ширококутним – на 16 Мп, і телеоб’єктив на 12 Мп.

Продажі пристрою в Піднебесній стартують в грудні. Ціна поки невідома. Покупці отримають в подарунок зі смартфоном бездротову гарнітуру Galaxy Buds і шкіряний чохол з телячої шкіри. Також, поки незрозуміло, коли гаджет вийде на міжнародний ринок, і під якою назвою.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.