Connect with us

MOBILZONE

OnePlus 7T офіційно анонсований: ціни та характеристики

Опубліковано

У Нью-Делі OnePlus проводить презентацію, присвячену анонсу відразу декількох новинок. Перша з них – смартфон OnePlus 7T, який є оновленням для представленого у травні OnePlus 7.

Технічні характеристики OnePlus 7T:

Габарити: 160,94 × 74,44 × 8,13 мм, 190 г
Дисплей: 6,55 “, 2400 × 1080, AMOLED, 20: 9, 90 Гц, HDR10 +, Gorilla Glass 6
Процесор: 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 855 Plus, 2,94 ГГц, Adreno 640
Пам’ять: 8 ГБ оперативної, 128/256 ГБ постійної UFS 3.0
Камера: 48 + 12 + 16 Мп (основна потрійна), уточнюється (фронтальна)
Батарея: 3800 мАг, Warp Charge 30Т
ОС: Android 10, OxygenOS
Зв’язок: USB 3.1 Type-C, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, LTE, NFC, Dual SIM

Візуально смартфон виглядає рівно так, як обіцяли витоки: OnePlus 7T спереду відрізняється від OnePlus 7, зате ззаду виділяється виступаючим блоком тильної камери у формі кола. У ньому – відразу три сенсора, розташовані горизонтально.

Камера відрізняється системою стабілізації Super Stable, яка об’єднує можливості гіроскопа та електронної стабілізації зображення. Крім основного сенсора, OnePlus 7T має ширококутний і теледатчик – останній реалізує дворазовий оптичний зум. Команда OnePlus реалізувала режим для макрозйомки, а також додала до NightScape і Portrait Mode підтримку ширококутного датчика.

У OnePlus розповіли, що попрацювали над поліпшенням відчуттів від дотиків до смартфона. Ззаду використовується матове скло, яке переливається на світлі. Доступних забарвлення два – Glacier Blue і Frosted Silver.

Крім використання екрану Fluid Display з частотою оновлення, OnePlus попрацювала над анімаціями системи: всього в OxygenOS внесено близько 150 програмних поліпшень тільки цього параметра.

Збережені стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos, але зате з’явилась система тактильної віддачі замість звичайного вібромотора. На презентації оголошено, що OnePlus 7T стане першим смартфоном з Android 10 «з коробки».

«Галерея» в OxygenOS тепер розпізнає, що зображено на фотографіях, і розподіляє їх за «розумними» папками. Користувачі можуть заливати свої знімки в хмару – 5 ГБ сховища безкоштовні для всіх власників смартфонів OnePlus. Додаток «Повідомлення» навчився відокремлювати рекламні SMS, оповіщення від банків та інші типи повідомлень по розділах.

Офіційні ціни OnePlus 7T для Індії:

Уточнюються

У США і Канаді OnePlus 7T з’явиться 18 жовтня за ціною 599 доларів.

Facebook Comments

MOBILZONE

Як самостійно обрати, де проходити службу: три способи

Опубліковано

Як самостійно обрати, де проходити службу: три способи

Якщо ви бажаєте вступити до лав ЗСУ і самостійно вибрати військову частину, підрозділ і спеціальність для проходження військової служби, то зараз для цього є кілька доступних і законних способів.

Перший спосіб, це самостійно звернутися до ТЦК 

Однак, якщо армії потрібні конкретні бійці, ТЦК все одно може відправити військовозобов’язаного на перекваліфікацію.

А також, вступаючи на військову службу через ТЦК, ви маєте можливість обрати – або бути мобілізованим до оголошення демобілізації, або службу за контрактом.

Звернутися до конкретного підрозділу

Залежно від конкретного підрозділу, умови звернення можуть відрізнятися. Деякі з них мають сторінки в соціальних мережах, де можна знайти контактні телефони та іншу інформацію. Також деякі підрозділи мають рекрутингові центри. Наприклад, у Львові є рекрутингові центри НГУ «Азов», 3-ої окремої штурмової бригади, батальйону «Вовки Да Вінчі» тощо.

Інший варіант – отримати рекомендаційний лист (так зване відношення або письмову згоду) від військової частини, в якій кандидат бажає служити.

Знайти вакансію на платформах з пошуку роботи

Вакансії в певних підрозділах та за конкретними спеціальностями можна знайти на чотирьох платформах пошуку роботи: Lobby X, Robota.ua, Work.ua, Olx Робота. Крім того, відповідні вакансії також опубліковані на Єдиному державному порталі вакансій від Служби зайнятості України.

Платформа працевлаштування пропонує бойові та небойові посади, а також вакансії в Міністерстві оборони для військовослужбовців, які на цей момент проходять службу.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

Опубліковано

Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово облікові дані. Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.

Зараз іде активна робота над застосунком, щоб до 18 травня він був уже готовий. Тому всі чоловіки, які не хочуть стояти в черзі у військкоматах зможуть користатися даним додатком“, – зазначали Черногоренко.

Також вона додала, щоб оновити військово облікові дані потрібно буде скачати додаток та заповнити відповідні поля.

З 18 травня, всі чоловіки повинні будуть оновити свої дані — номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання. Це можна буде зробити через ЦНАП, електронний кабінет військовозобов’язаного та безпосередньо через ТЦК та СП. Це буде мобільний застосунок, його можна буде завантажити в App Store і в Google Play Market. Працюємо над тим, щоб в застосунку можна було авторизуватися, заповнити ці три „поля“ і отримати одразу інформацію з бази військовозобов’язаних „Оберіг“ для того, щоб передивитися, які ваші дані знаходяться в реєстрі, — сказала заступниця міністра оборони.

Після уточнення даних з військовозобов’язаним зв’яжеться представник ТЦК і надасть інструкцію, що потрібно робити чоловіку.

Нагадую, що проходження ВЛК це одна з частин військового обліку, тому всі чоловіки повинні бути готові пройти медичну комісію – зазначила чиновниця.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Німеччині шукають рішення щодо повернення чоловіків в Україну

Опубліковано

У Німеччині шукають рішення щодо повернення чоловіків в Україну

Україні потрібно більше солдатів і в Німеччині це прекрасно розуміють. Тому міністр внутрішніх справ Гессена Романа Позека запропонував допомогти Україні вербувати українських призовників, які перебувають у Німеччині.

На сьогодні у нас нараховується приблизно 200 тисяч чоловіків призивного віку, які б могли захищати свою державу. Тому потрібно так зробити, щоб Україна могла покластися на людей, які втекли за кордон. – сказав політик

Також він додав, що вимоги України щодо повернення військовозобов’язаних чоловіків справедливі та виправдані.

Україна зазнала сильного тиску у війні проти Росії і хоче призвати більше чоловіків. Україна також хоче спиратися на тих, хто живе за кордоном. Країна не видаватиме їм нові паспорти через свої закордонні консульства, якщо вони не стануть на військовий облік.

Посек сказав, що бачить мало шансів отримати документи на заміну в Німеччині. Є багато аргументів проти: «Я скептично налаштований, бо не бачу для цього умов. Україна не є несправедливою державою».

За інформацією столичної студії ARD, наступного вівторка штати та Федеральне міністерство внутрішніх справ обговорять, як впоратися з цією проблемою. Кілька штатів підтвердили, що шукають загальнонаціональне рішення.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.