У iOS 13 знайшли приховану вкладку для пошуків предметів за тегом Apple

Про те, що Apple розробляє власну систему тегів для пошуків предметів, відомо вже кілька місяців. Нещодавно компанія випустила оновлену операційну систему iOS 13, а також провела вересневу презентацію, однак, в обох випадках не згадувалися Bluetooth-трекери, над якими, можливо, працює виробник.

Портал MacRumors отримав ексклюзивні скріншоти прихованої вкладки Items ( «предмети»), яку Apple розробляє для свого застосування Find My в iOS 13. Як пояснює джерело, функція недоступна в загальнодоступній версії оновлення прошивки, випущеної 19 вересня.

Подібно існуючим вкладках «Люди» та «Пристрої» в додатку Find My, вкладка «Предметів» буде відображати карту та список елементів, пов’язаних з обліковим записом Apple ID. Користувачі зможуть додавати і відстежувати місце розташування елементів, прикріплених до так званих тегів Apple, безпосередньо в додатку.

Якщо користувач не знайде втрачений предмет самостійно, він може включити Lost Mode («втрачений режим»). Потім, якщо інший власник iPhone виявить річ, він зможе переглянути контактну інформацію її власника і зв’язатися з ним по телефону, причому власник предмета буде негайно повідомлений.

MacRumors вважає, що Apple може представити власну систему тегів на потенційній жовтневій презентації або пізніше в цьому році.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.