Перші прес-рендери смартфона Sony Xperia 5

Японський виробник техніки Sony покаже в рамках виставки IFA 2019 новий смартфон Xperia 5. Раніше з’явилися чутки, що новинка вийде під назвою Xperia 2, але авторитетний німецький портал WinFuture спростував цю інформацію, заявивши, що пристрій буде представлено під брендом Xperia 5.  

Відповідно до джерела, смартфон має 6,1-дюймовий дисплей, який трохи менший, ніж 6,5-дюймового екрану Xperia 1. Імовірно, Sony хоче знову запропонувати підтримку HDR і панель AMOLED.

Процесором виступить Snapdragon 855 від Qualcomm з тактовою частотою до 2,84 ГГц, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої постійної пам’яті. Потрійна камера, швидше за все, буде складатися з 12-мегапіксельного датчика власного виробництва, надширококутного модуля і 2-кратного збільшення.

Зовні більш компактний флагман Sony мало чим буде відрізнятися від попередника – є бічний сканер відбитків пальців і спеціальна кнопка для включення камери. Смартфон буде доступний в чорному, синьому і червоному кольорах.

Sony представить більш детальну інформацію про новинку на IFA 2019 протягом декількох днів. Також, компанія продемонструє пристрій, який «уміщається на долоні».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.