Samsung представить три сучасних пристрої в сегменті побутової техніки

Компанія Samsung вперше демонструє світу новий пилосос POWERstick Jet, шафу для догляду за одягом AirDresser і очищувач повітря Cube.

POWERstick Jet

Дана модель покликана зробити прибирання максимально простим. Цей ручний пилосос здатний забезпечити потужність всмоктування до 200 Вт, за це відповідає інверторний мотор. При цьому від одного акумулятора пристрій здатний пропрацювати до 60 хвилин. Природно, батарея змінна.

Окрему увагу виробник відводить на триступеневу систему фільтрації, яка здатна вловити до 99,9% пилу і бруду.

AirDresser

Така розумний шафа здатна позбавити свого власника від постійної потреби в пранні. Речі обробляються струменями повітря і пари, завдяки чому вдається позбутися від легких забруднень, осілого пилу і запаху.

Пристрій особливо актуальний для любителів одягу з делікатних тканин. До того ж, внутрішня система фільтрації дозволить утримувати саму шафу в чистоті.

Cube

За заявою виробника, така станція очистки не тільки прекрасно справляється з дезінфекцією приміщення, але і не створює протягів і побічних шумів.

Управляти пристроєм можна прямо з телефону, за допомогою Bluetooth з’єднання. А якщо у вас вдома кілька «кубів», то можна налаштувати їх на взаємодію при очищенні одного приміщення, або встановити в різних частинах квартири.

Детальніше про продукти можна буде дізнатися на виставці IFA в павільйоні Berlin City Cube з 6 по 11 вересня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.