Apple випустить новий «бюджетний» iPhone

Американська компанія Apple збирається випустити в наступному році «бюджетний» 4,7-дюймовий iPhone. Про це повідомляє звіт Nikkei Asian Review з посиланням на дослідницьку компанію GF Securities.

Джерело припускає, що новий iPhone увійде в лінійку SE, схожий зовні на iPhone 8 і оснащений ЖК-дисплеєм. Швидше за все, в ньому з’являться й інші компоненти прийдешніх смартфонів виробника, такі як новий процесор A13. 

Неясно, чи залишиться в пристрої Touch ID або буде використана дорожча система Face ID. Інша інформація про наступника iPhone SE відсутня. 

Крім цього, в наступному році Apple планує представити як мінімум два флагманських iPhone з OLED-дисплеями. Виробник також розглядає можливість випуску всіх трьох моделей наступного року з OLED, якщо китайська фірма BOE Technology пройде сертифікацію з поставки екранів, повідомили раніше в Nikkei.

Презентація новинок цього року відбудеться 10 вересня в Театрі імені Стіва Джобса, де будуть показані три моделі iPhone і Apple Watch Series 5 в керамічному і титановому корпусах.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.