Кіану Рівз відзначає 55-чя

Один з найвідоміших акторів Голлівуду, Кіану Рівз 2 вересня відзначає своє 55-річчя. Останнім часом Кіану отримав особливу увагу через свої добрі вчинки.

Свою акторську кар’єру Кіану Рівз почав ще в 9 років, в кіно став з’являтися в 1980-х, але найпомітніші ролі отримав лише в 1990-х. Однією з перших картин стала «Білл і Тедд” 1989 року випуску. У 2020 році нас чекає третя частина цього фільму з подорослішали головними героями. Дізнатися більше про життя і становленні Кіану Рівза можна в нашому окремому матеріалі .

Велику популярність йому принесли фільми: «На гребені хвилі», «Швидкість», «Мій особистий штат Айдахо» і «Адвокат диявола». Особливу популярність актор отримав після трилогії «Матриці». В 2021 році Кіану знову повернеться до цієї ролі.

В останні кілька років Рівз знімається не часто, серед найпомітніших ролей – «Джон Вік» в однойменному фільмі. Зате Кіану улюбленець преси через свою неординарність, для зірок його величини, вчинків.

Наприклад, в березні 2019 року він організував доставку пасажирів до міста з літака, що здійснив екстренну посадку. У червні стало відомо, що Кіану Рівз взяв участь в грі CyberPunk 2077, реліз якої запланований на весну 2020 року. Про це актор сам оголосив зі сцени в рамках презентації і знову потрапив у всі ЗМІ за свою відповідь глядачеві на вигук – «Ти чудовий!».

Одним з останніх вчинків актора стала увага приділена до однієї з прихильниць. Під час поїздки на зйомку стрічки «Білл і Тед 3» Кіану Рівз вийшов з автомобіля, щоб відповісти фанатці на плакати, що вона поставила в його честь, і сфотографуватися з сім’єю.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.