HMD Global запланувала презентацію нових смартфонів Nokia

Уже через два тижні в Берліні відбудеться IFA 2019, щорічна міжнародна виставка споживчої електроніки. До теперішнього моменту багато виробників вже підтвердили свою участь. Тепер же до них приєдналася HMD Global, яка займається випуском мобільних телефонів під брендом Nokia. Разом з іншими вона проведе власну прес-конференцію 5 вересня, в так званий нульовий день перед офіційним відкриттям виставки.

Офіційний тизер-ролик, опублікований на сторінці Nokia Mobile в соцмережі Twitter, і підпис до нього недвозначно натякає на те, що в цей день нам покажуть нові смартфони Nokia.

Нажаль, ніякої конкретики ролик не містить, але на то він і тизер, щоб просто підігріти інтерес до заходу, а не розкривати всі карти. Але, якщо орієнтуватися на витоки, в рамках IFA 2019 будуть представлені смартфони середнього рівня Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 5.2 на зміну нинішнім Nokia 7.1Nokia 6.1Nokia 5.1. Також, очікується анонс простих кнопкових телефонів на кшталт нещодавно анонсованих Nokia 220 4G і Nokia 105 (2019).

Особливістю старшої з трійці Nokia 7.2 стане основна камера в круглому блоці, як у Nokia 1020. За попередніми даними, смартфон побудований на SoC Snapdragon 660, отримає 6 ГБ ОЗУ і 48-мегапіксельну камеру з додатковим модулем для ширококутної (120 °) зйомки і модулем оцінки глибини сцени. Нижче ви можете бачити рендери і живе фото прийдешньої новинки.

Nokia 6.2 теж буде побудована на платформі Snapdragon 660 і отримає такий же дизайн, а відмінності будуть в розмірах екранів, наборі камер і обсягах пам’яті.

Що стосується нового флагмана, оновлений Nokia 9.1 PureView з модемом 5G, SoC Snapdragon 855 і суттєво доопрацьованою багатомодульною камерою Light, який замінить Nokia 9 PureView, очікується під кінець року. Що цікаво, в недавньому інтерв’ю Digital Trends директор по продуктах HMD Global Юхо Сарвікас анонсував випуск доступного Nokia з підтримкою 5G, який виявиться приблизно удвічі дешевшим нинішніх моделей ($ 500- $ 650). Але він вийде вже в наступному році.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.