Характеристики Xiaomi Mi MIX 4

У китайській соціальній мережі з’явився витік основних характеристик нового майбутнього флагмана китайської компанії Xiaomi – Mi MIX 4.

Згідно з опублікованою інформацією, корпус смартфона знову виявиться керамічним, як у попередника. Його «серцем» стане топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Дозвіл повністю безрамкового екрану складе 2К. ОЗУ в апараті – до 12 ГБ, а ПЗУ аж до 1 ТБ (можливо, типу UFS 3.0).

Крім того, обсяг батареї складе 4500 мАг, а потужність швидкої зарядки складе 30 Вт. Не виключено, що Mi MIX 4 виявиться першим пристроєм Xiaomi на фірмовій оболонці MIUI 11. Витік не повідомляє, чи буде у девайсы 5G модем, але вказує на наявність 3,5 мм джека для навушників і NFC.

Цікава і основна камера гаджета – вона виявиться четверною. При цьому один з модулів, розроблений у співпраці з Samsung, буде із розширенням 108 Мп, в той час як два інших – на 16 Мп і 12 Мп. Останній же об’єктив буде перископічним. Якщо вірити витоку, фронтальна камера буде зовсім відсутня.

Невідомо, під яким найменуванням вийде на ринок Mi MIX 4. Інсайдер Xiaomishka поділився відомостями про судові розгляди компанії Xiaomi. Вона програла справу іншому виробникові, який раніше зареєстрував торгову марку Mix. Тепер Xiaomi не зможе використовувати дане найменування для своїх пристроїв. Звернення з апеляцією у вищестоящий суд нічого не принесло – рішення залишилося незмінним. Офіційних коментарів представників Xiaomi поки також не надходило.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.