Nvidia показала футуристичний Watch Dogs: Legion і Minecraft з рейтрейсінгом

Напередодні щорічної конференції gamescom, початок якої заплановано на 20 серпня, компанія Nvidia представила фрагменти з різних відеоігор з трасуванням променів. Одна з них – Watch Dogs: Legion, що отримала більше 60 нагород і номінацій в рамках E3 2019. 

За словами представників Nvidia, трасування променів ідеально підходить для Watch Dogs: Legion. Так як події відбуваються в Лондоні майбутнього, в грі повно машин, дзеркальних поверхонь, неонових вивісок і покритих склом хмарочосів, що особливо виділяється з RTX-трасуванням. 

Функція рейтрейсінга забезпечує як рендеринг кінематографічної якості для створення реалістичних візуальних ефектів, так і технологію згладжування DLSS, щоб уникнути «драбинок» та інших неприємних артефактів.

Глава відділу маркетингу GeForce в Nvidia Метт Вюбблінг зізнався, що купувати графічні процесори без трасування променів в 2019 році – «божевільна ідея». На його думку, GeForce RTX стане більш вигідною покупкою, ніж AMD Radeon RX.

Через рік після того, як Nvidia зробила можливим відстеження променів в іграх в реальному часі, ця революційна технологія набула широкого поширення в галузі. Дивлячись на кількість ігор на gamescom 2019, стає ясно, що епоха трасування променів вже наступила і дійсно є кроком вперед для розробки ігор.

Крім того, Nvidia надала приклади скріншотів для кожного проекту, який отримає підтримку RTX, включаючи Call of Duty: Modern Warfare, Metro Exodus DLC, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, Wolfenstein: Youngblood, Control і Minecraft.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.