Ігровий смартфон Nubia Red Magic 3S з’явиться у вересні

Китайська компанія Nubia в цьому році випустить нову модель в лінійці ігрових смартфонів Red Magic. Пристрій одержав назву Red Magic 3S і з’явиться на ринку в цьому вересні, пише портал Gizmochina з посиланням на неназваного джерела, знайомого з планами бренду. 

За словами журналістів, характеристики Red Magic 3S не сильно відрізняються від стандартної моделі Red Magic 3. Процесор, імовірно, стане його найбільшим оновленням – новинка отримає чіпсет Snapdragon 855 Plus, представлений в липні 2019 року. 

Це підтверджує слух, опублікований минулого місяця інсайдером Судханшу Амбхоре. Попередні витоки також вказували на наявність в смартфоні акумулятора ємністю 5000 мАг. 

Nubia Red Magic 3S буде орієнтована не тільки на китайський, але і на світовий ринок. Точна дата виходу, як і повні характеристики новинки, будуть названі протягом найближчого часу.

У пристроях серії Red Magic софт і комплектуючі спрямовані на те, щоб зробити геймплей в мобільних іграх найбільш продуктивним. Так, Nubia Red Magic 3 комплектується кулером відцентрового типу, вбудованим в корпус, а оболонка RedMagic OS оптимізує ігровий процес.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.