Нова Windows 10 працює зі швидкістю світла

Від швидкодії будь-якого електронного пристрою безпосередньо залежить, скільки завдань з його допомогою стане можливим виконати за той чи інший період часу, хоча багато що, звичайно, залежить від продуктивності людини, яка їх  використовує. На даний момент найбільш поширеною операційною системою для комп’ютерів, планшетів і ноутбуків є Windows 10, а випустили її ще чотири роки тому, протягом яких для неї регулярно випускали оновлення. За допомогою цього Microsoft прагнула робити дану ОС кращою в усіх відношеннях, однак, домогтися цього повністю так і не вдалося.

До цих пір багато користувачів найрізноманітнішої електроніки, на яку встановлена ​​десята «вінда», стикаються з тим, що операційна система працює нестабільно. Це може виражатися її підторможеністю, або ж у чомусь ще, аж до зависань і самовільного перезавантаження. Протягом багатьох років Microsoft намагалася всіляко ігнорувати подібні неполадки, але схоже, що навіть її керівництву це набридло, у зв’язку з чим воно вирішило змусити розробників випустити велике оновлення для Windows 10, яке підвищить швидкість роботи всієї ОС так сильно, як це можливо, а разом з тим і загальну стабільність.

Компанія Microsoft повідомила про те, що апдейт 19H2 стане останнім великим для Windows 10, а його реліз очікується в першій половині 2020 року. Це оновлення, як повідомляється, виявиться цілком і повністю направлено на виправлення давніх проблем і недоліків операційної системи, а ще воно матиме швидкість світла, тобто, максимально сильно, підвищити швидкість роботи всієї операційної системи. Це, поза будь-якими сумнівами, сильно порадує користувачів, адже, апдейт виявиться ще і повною мірою безкоштовним, для всіх тих, хто використовує ліцензійну версію цієї ОС.

Очікується, що учасники програми раннього доступу Windows Insider отримають можливість встановити нову збірку операційної системи вже через кілька місяців, імовірно, в кінці вересня або на початку жовтня. Залишається вірити в те, що обіцянки Microsoft зробити з Windows 10 кращу на ринку операційну систему – це не порожні слова, а реальний факт. Швидше за все, прийдешній апдейт принесе разом з собою щось нове ще, але про це поки що нічого точно невідомо. Достовірно відомо лише те, що оновлення 19H2 стане останнім великим в історії десятої «вінди».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.