Apple Card стане доступна уже сьогодні

Кредитна карта від Apple і Goldman Sachs стане доступна від сьогодні для обмеженої групи людей, які оформили попереднє замовлення. Точну кількість компанія не повідомляє, але загальнодоступний реліз обіцяють в кінці місяця.

Для оформлення Apple Card необхідно мати пристрій з iOS 12.4 і вище, заповнити картку замовлення, вказавши вашу адресу, дату народження, рівень доходу і останні чотири цифри номера соціального страхування. Ця інформація відправляється в Goldman Sachs, яка схвалить або відхилить заявку в режимі реального часу – Apple заявляє, що це займе менше хвилини.

Як тільки заявка буде схвалена, карта з’явиться в гаманці iPhone і її відразу ж можна використовувати. Безкоштовно можна замовити фізичну карту, виконану з титану, її відправлять поштою. Активація картки відбувається за допомогою NFC – доторкнулися до неї смартфоном і вона готова до роботи.

Спеціально до запуску карти, Apple випустила кілька відеоуроків – «як подивитися номер Apple Card» і «як подивитися витрати Apple Card». 

Після закінчення налаштувань, ви фактично отримаєте три номери карти: номер, призначений iPhone, номер, призначений фізичній карті, і віртуальний номер, який можна використовувати в додатку для онлайн-оплат, де не приймають Apple Pay. Новий віртуальний номер можна запросити в будь-який час. Все управління сконцентровано у фірмовому додатку «Гаманець».

Для власників карт передбачений кешбек. Компанія пропонує 3% повернення грошей за будь-яку транзакцію Apple, від Apple Store до App Store і сховища iCloud, 2% за будь-які транзакції Apple Pay і 1% за всі покупки.

Apple Card доступна поки тільки для жителів США.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.