Нова збірка ОС Windows 10 працює в два рази швидше

Від того, наскільки швидко працює електронний пристрій, залежить дуже багато чого, аж до того, скільки завдань з його допомогою стане можливим виконати за той чи інший проміжок часу. Саме тому багато людей по всьому світу незадоволені роботою операційної системи Windows 10, знаходячи таку занадто повільною в усіх відношеннях. Вона не тільки не може похвалитися високою швидкістю роботи, але ще і стабільність, тому що будь-яке оновлення, в тому числі саме незначне, може вивести таку з ладу, в результаті чого їй виявиться неможливо користуватися будь-яким чином, а разом з тим і будь-яким ПО, яке працює за рахунок неї.

На щастя, всі ці недоліки почала помічати навіть компанія Microsoft, яка змусила операційну систему Windows 10 працювати в два рази швидше, ніж раніше. В офіційних технічних документах розробників було виявлено згадку нової ОС для комп’ютерів, планшетів, моноблоків і ноутбуків, яка міститься ряд значних відмінностей від існуючої зараз десятої «вінди». Апдейт до нової всі користувачі ліцензійної доступною зараз операційної систему отримають безкоштовно, тобто платити будь-яких грошей не доведеться, що, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно порадує всіх.

Відомо, що з Windows 10 Lite, а саме під таким найменуванням вона фігурує в документах Microsoft, прибрали «живі плитки» і багато інших особливостей, які споживали багато системних ресурсів, але при цьому не надавали ніяких реальних переваг взамін. Все це дозволило скоротити до мінімуму число фонових процесів, що позитивно позначається не тільки на загальному швидкодії і стабільності, але ще і на часі завантаження операційної системи. За рахунок цього така буде включатися відчутно швидше, а значить її використання почне дарувати всім користувачам більш позитивні емоції.

Залишилося тільки дочекатися анонса і реліза нової ОС, а трапитися такий, як очікується, повинен в четвертому кварталі 2019 року. Слідом за цим почнеться тестування новітнього програмного забезпечення, взяти участь в якому зможуть усі бажаючі без будь-яких складнощів. Відомо, що нова операційна система в особі Windows 10 працює набагато краще старої, тому майже напевно все захочуть її встановити. Що стосується релізу остаточного билда нової платформи, то такий очікується в першому півріччі 2020 року. На щастя, до такого залишилося не дуже багато часу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.