Xiaomi Pocophone F2 зганьбився в тесті на продуктивність

Чим далі в майбутнє, тим більше посунути в усіх відношеннях стають електронні пристрої, проте так буває далеко не завжди, тому що іноді їх творці можуть допускати фатальні помилки, через які продукція навпаки стає гірше. Сьогодні, в популярному бенчмарку Geekbench був виявлений смартфон під назвою Xiaomi Pocophone F2, появи якого багато хто вже давно чекають. Цей апарат протестували, завдяки чому стали відомі його технічні характеристики, причому такі зовсім ніяк не радують. Судячи з усього, телефон не виправдає покладених на нього сподівань.

Так, мобільний пристрій має восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,83 ГГц, а це доводить, що він надійде в продаж вже в найближчі кілька місяців. Що стосується іншого технічного оснащення, то користувачі можуть розраховувати на все 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ постійної. При цьому невідомо, яка саме це модифікація Pocophone F2. Якщо флагманська, то базова отримає накопичувач на 64 ГБ. У одноядерному режимі тестування в рамках бенчмарка телефон набирає 2473 бали, тоді як в багатоядерному – 8633 бали.

Прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo, тобто вже далеко не найновіша, так як з моменту її релізу пройшло близько двох років. Втім, в використанні такого старого ПО є причина. Справа в тому, що телефон працює, найімовірніше, на спеціальній прошивці для розробників, яка дозволяє тестувати мобільний пристрій в повній мірі, а разом з тим перевіряти різні настройки при використанні тих чи інших компонентів. Простіше кажучи, до релізу, найімовірніше, прямо «з коробки» на мобільний пристрій виявиться встановлена ​​Android 10 Q від Google.

Інші флагмани на базі чіпсета Snapdragon 855 набирають в бенчмарке відчутно більше балів, тому всім бажаючим купити Xiaomi Pocophone F2 варто бути готовим до того, що мобільний пристрій не зможе виправдати покладених на нього сподівань. По частині своєї продуктивності, якщо його творці нічого не зроблять до моменту початку продажів, новинка ризикує зганьбитися на весь світ, а це, що цілком очевидно, навряд чи порадує когось із Xiaomi. Таким чином, найімовірніше, новинку від бренду Poco анонсують вже в найближчі 1 – 3 місяці. Є всі підстави вважати, що трапиться це саме у вересні, через рік з моменту виходу моделі першого покоління.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.