Фахівці DxOMark протестували камери Moto G7 Plus

Фахівці лабораторії DxOMark опублікували результати своїх експериментів фото і відеоможливостей смартфона Motorola Moto G7 Plus.

Основна камера пристрою має 16 Мп сенсор з апертурою f / 1,7, оптичною стабілізацією зображення, але без телеоб’єктива. Для визначення глибини використовується другий модуль на 5 Мп з діафрагмою f / 2,2. Максимальна якість запису відео – 4К або Full HD при 30 кадрах / с за замовчуванням.

Загальна оцінка девайса склала 80 балів, що розмістило гаджет приблизно в середині топ-листа поруч із Sony Xperia XZ3 і Samsung Galaxy A8. Для порівняння, лідер  Huawei P30 Pro набрав 112 балів.

Якщо розглядати тільки фотоможливості, Moto G7 Plus удостоївся 84 балів. Тестувальники відзначають хорошу якість зображень при достатньому освітленні, але негативно відгукуються про збалансованість кольорів. Картинкам бракує насиченості, часто переважають жовті тони. При поганому освітленні з’являється багато шумів у вигляді кольорових ліній і сіток.

А ось друга камера гідно визначає глибину для розмиття фону. Тому. ефект боке виходить якісним, хоч і бувають промахи з розмиванням. 

Помітно слабкіше апарат показав себе в зйомці відео, заробивши лише 72 пункту. Особливо погана якість в приміщенні. Погано працюють стабілізація і автофокус.

Motorola Moto G7 Plus вийшов у лютому 2019 року. Пристрій оснащений дисплеєм з діагоналлю 6,2 дюймів і роздільною здатністю Full HD. «Серце» апарату – середньобюджетний процесор Qualcomm Snapdragon 636, а в якості ОС встановлено Android 9 Pie. Є NFC і ємна батарея.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.