Samsung підтвердила анонс Galaxy Tab S6 і Watch Active 2

Samsung випустила прес-реліз, в якому розповіла про презентації 31 липня і 5 серпня. Компанія анонсує в ці дати новий планшет Galaxy Tab і смарт-годинник Galaxy Active.

Як випливає з короткого тизера, планшет отримає підтримку стилуса S Pen і клавіатури, а смарт-годинник – круглий дисплей з тонкою рамкою навколо нього і оптичний датчик серцевого ритму.

Передбачається, що новинками виявляться Galaxy Tab S6, рендери якого з’явилися задовго до анонса, і Galaxy Watch Active 2. Перший отримає акумулятор на 7040 мАг, AMOLED-дисплей діагоналлю 10,5 дюймів, два тильних фотосенсора (13 і 5 Мп), а також стереодинаміки AKG. Наявність поглиблення в корпусі для зберігання S Pen підтвердив ролик.

Носимий пристрій вийде у двох розмірах, з діагоналлю корпусу 40 і 44 мм. Покупець зможе вибрати між версіями Wi-Fi і LTE і наступними колірними варіантами: чорним, золотим і срібним.

На 7 серпня призначена ще одна презентація Samsung – Galaxy Unpacked 2019. Очікується, що на ній південнокорейський виробник представить смартфони серії Galaxy Note 10.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.