Google дозволить змінювати теми і стартову сторінку Chrome

Google в березні цього року додала в Chrome не тільки темний режим, а й кілька нових тем з різними колірними варіантами. В інших збірках тестової версії браузера Canary з’явилися нові настройки інтерфейсу та кілька параметрів для стартової сторінки, повідомляє Techdows.

Щоб спробувати нові настройки, необхідно активувати прапори NTP customization menu version 2 і Chrome Colors menu. Після цього в настройках браузера з’явиться меню костюмізації, яке розширює раніше доступні параметри фонового зображення і ярликів для стартової сторінки, а також колірних тем браузера.

У розділі «Ярлики» користувач може вибрати спосіб показу посилань під панеллю пошуку на сторінці нової вкладки з двох варіантів: або з найбільш відвідуваними сайтами, або тільки із закладками. 

У «Кольорах і темах» є можливість використовувати одну з чотирьох нових вбудованих тем для Google Chrome: «пурпурна», «чирок», «симпатична» і «блакитнувата» – вони виглядають приблизно схожими з темами, недавно опублікованими командою Google в Chrome Web Store. Яким чином можна буде змінювати теми або додавати свої власні, поки неясно. 

Обидва прапора також доступні в Chrome OS Canary, але меню тем не працює на цій платформі. Chrome Canary в даний час має версію 77, а завантажити його можна з офіційного сайту браузера.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.