Adobe анонсувала новий додаток для малювання на iPad

Adobe показала новий додаток для iPad, який отримав назву Fresco. Як пояснив представник компанії в блозі, в програмі є все для малювання і виконання складних проектів.

Назване на честь італійського стилю ренесансного живопису, додаток буде доступний з кінця 2019 року. Найголовніша відмінність від інших «малювалок» – при роботі за допомогою інструменту «живої кисті» кольори природним чином змішаються і розбавляються.

У Fresco можна також використовувати кисті з Photoshop і отримати доступ до тисяч додаткових кистей, створених дизайнером Кайлом Т. Вебстером. Ще Fresco включає векторні кисті, які створюють чіткі масштабовані лінії і форми. 

Крім цього, Fresco дозволяє переміщати малюнки між іншими додатками Apple в Creative Cloud – є експорт в PDF для редагування в Illustrator. Інтерфейс і панель інструментів схожі на прийдешній додаток Photoshop для iPad, який також з’явиться в цьому році. 

Швидше за все, Fresco буде працювати як на iPad з операційною системою iOS, так і на новій iPadOS, яку Apple представила на початку червня. Спробувати Fresco до його офіційного виходу можна, подавши заявку на попереднє тестування на офіційному сайті Adobe.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.