Розрахований на багато користувачів шутер Overwatch запустили на Nintendo Switch

Розробникам switchroot вдалося запустити шутер компанії Blizzard під назвою Overwatch на портативній консолі Nintendo Switch. Про це група ентузіастів написала в своєму акаунті в Twitter.

Для цього знадобилася версія Android Q, яку інші розробники змогли перенести ще в лютому цього року, а також технологія GameStream від Nvidia, що транслює ігри з ПК на мобільні пристрої. Як видно на відео, запуск Overwatch здійснювався за допомогою контролерів Joy-Cons.

Навіщо чекати консольних портів?

На даний момент порт Android на Nintendo Switch не підтримує запуск сторонніх ігор через відсутність драйверів для прискорення графічної підсистеми. Сама консоль працює на чіпсеті NVIDIA Tegra X1 з чотирма ядрами ARM Cortex A57.

Нещодавно японська компанія представила нові трейлери та ігри в рамках виставки E3 2019. Також, є чутки, що в цьому році з’являться ще дві версії Switch: більш бюджетна і ще одна «з розширеними функціями».

Overwatch – це багатокористувацький шутер, який доступний для ПК, Xbox One і PlayStation 4 з 2016 року. Повідомляється, що Blizzard вже працює над другою частиною гри, яка отримає покращений движок, нових персонажів, навички і режими.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.