Анонс Xiaomi Mi 9T – «вбивця» флагманів для України та інших країн світу

Не так давно на території Китаю був представлений флагманський смартфон Redmi K20, який отримав передове технічне оснащення, стильний зовнішній вигляд, підтримку новітніх технологій і найактуальніше ПО. Сукупність усіх цих чинників дозволила новинці отримати титул самого просунутого мобільного пристрою на ринку, ставши «вбивцею» флагманів. Сьогодні, 13 червня 2019 року, цей апарат офіційно представили в версії для України, Європи та інших країн світу, де всі бажаючі зможуть його собі купити під назвою Xiaomi Mi 9T.

Відбувся офіційний анонс нового «вбивці» флагманів у версії для глобального ринку, а купити собі таку модель покупці зможуть вже через кілька днів. В ході презентації виробник озвучив технічні характеристики телефону, розповів про особливості, а також, крім того, розкрив цінник. Новинка в особі Xiaomi Mi 9T виявилася саме такою, якою її всі чекали. Мобільний пристрій буде коштувати не дуже дорого, завдяки чому дозволити собі його покупку зможуть всі покупці, а це дуже великий і значимий плюс для мільйонів людей, які мріють отримати цей апарат.

Смартфон Xiaomi Mi 9T оснащений 6,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 730 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 618, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 / 256 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, сканером відбитків пальців прямо в дисплеї, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт, а також корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 5, який володіє розмірами 156,7 х 74,3 х 8,8 мм, тоді як важить весь апарат всього 191 грам.

Також покупці зможуть купити модель Mi 9T Pro, яка має процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,4 ГГц, підтримку швидкої зарядки потужністю 27 Вт, а також графічний прискорювач Adreno 640. В іншому, обидві моделі мають потрійну основну (48 Мп + 8 Мп + 13 Мп) і 20 Мп фронтальну камери, а також чіп NFC для роботи з платіжною системою Google Pay. Звичайна модель, тобто смартфон Xiaomi Mi 9T, обійдеться покупцям в 369 євро за модифікацію з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ, тоді як версія Pro виявиться доступна для покупки тільки в липні. Її цінник не розкривається.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.