Samsung Galaxy S10 впав в ціні до рекордного мінімума

Які б хороші у всіх відношеннях не випускали смартфони бренди з Китаю, їх продукцію багато все одно дуже сильно недолюблюють. Саме тому, на думку багатьох людей, кращим телефоном з усіх, які зараз існують на ринку, є Samsung Galaxy S10, а вийшов він в першій половині березня, тобто всього кілька місяців тому. На старті продажів в Україні за цей апарат просили 31 000 гривень, тобто просто величезну суму грошей, причому в таку суму обходиться базова модель, а вона має 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, нехай обсяг останньої і можна розширити за рахунок установки карт пам’яті microSD.

Видання Tehnofan.com.ua провело дослідження ринку і прийшло до висновку, що смартфон Samsung Galaxy S10 нищівно рухнув в ціні, а дешевше його можна купити хіба що тільки даром. Тепер це мобільний пристрій коштує в Україні навіть дешевше, ніж в США і Південної Кореї, хоча ще недавно все було навпаки. Вже зараз всі охочі можуть отримати даний телефон всього за 17 165 гривень, а це на цілих 14 000 гривень дешевше, ніж кілька місяців тому. Економія на рівні 45% абсолютно точно є дуже актуальною і значущою, адже за рахунок неї тепер широке коло людей може купити собі цей апарат.

Цей мобільний пристрій топового рівня продають за зниженою ціною десятки торгових точок в Україні, причому у багатьох серед таких кілька тисяч позитивних відгуків, а також багаторічний досвід роботи з продажу електроніки. Сам Samsung Galaxy S10 оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, а також батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Розміри корпусу телефону складають 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, а виготовлений він із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6. В іншому, крім усього іншого, цей смартфон топового рівня може похвалитися вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, підтримкою надшвидкої бездротової зарядки Qi, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також інтерфейсами зв’язку Bluetooth 5.0, A-GPS, Wi-Fi 802.11ax, NFC, GLONASS і звичайно ж 4G VoLTE. З урахуванням своєї нинішній вартості, це дуже навіть цікавий варіант для покупки, який точно потрібно розглянути, якщо потрібен хороший телефон на базі Android.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.