Xiaomi Mi Band 4 здивував всіх фанів ціною в Україні

11 червня 2019 року, на території Китаю відбувся офіційний анонс такого наручного гаджета, як Xiaomi Mi Band 4. Новинка отримала 0,97-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів, а захищений від фізичного впливу він загартованим склом з олеофобним покриттям для запобігання появи відбитків пальців. Уже відомо, що цей наручний гаджет коштує на китайському ринку досить мало – всього 179 юанів, тобто його покупка обійдеться в 850 гривень, якщо говорити про базову модель без чипа NFC. Сьогодні, 13 червня 2019 року, стала відома ціна цього трекера в Україні та інших країнах світу.

Китайська корпорація Xiaomi вважає за необхідне формально анонсувати Xiaomi Mi Band 4 на міжнародному ринку через всього добу після презентації в Китаї. Таким чином бренд, найімовірніше, хоче підкреслити велику значимість Європи і Україні для нього. На офіційному сайті даного виробника електроніки з’явилася інформація про те, що цей наручний гаджет стане доступний для покупки всім бажаючим вже 26 червня, коли він вийде на міжнародному ринку. Нехай на українському веб-сайті таких відомостей поки що і немає, але, швидше за все, вже незабаром вони з’являться.

Офіційна рекомендована ціна Xiaomi Mi Band 4 в Європі становить 39,99 євро, а це приблизно 1250 гривень. У таку суму грошей обійдеться модель без чипа NFC, яка має батареєю ємністю 135 мАг, а вистачає її на 20 днів автономної роботи без додаткової підзарядки. Не доводиться сумніватися в тому, що даний наручний гаджет швидко знайде популярність серед покупців, адже навіть на 50% вища ціна на міжнародному ринку навряд чи відіб’є у мільйонів людей бажання стати його власниками.

Виходу з усього цього очевидно, що Xiaomi Mi Band 4 в Україні буде коштувати 1250 гривень, і є ще одна хороша новина. За офіційними даними, вже зовсім скоро на всій українській території запрацює платіжна система Mi Pay, а значить в продаж в Україні може надійти модель з чіпом NFC, яка дозволить оплачувати покупки в магазинах і проїзд в громадському транспорті. На практиці це означає, що росіянам можуть надати дві моделі на вибір, але скільки буде коштувати така з безконтактним модулем – невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.