Google Pixel 4: злив макета і радар для виявлення руху

Відеоблогер Льюїс Хілсентегер (Unbox Therapy) продемонстрував металеві макети смартфонів Google Pixel 4 і 4 XL. Вони підтверджують рендери OnLeaks, в яких основна камера розміщена в квадратному виступаючому блоці.

За словами Хілсентегера, Google вмонтує другу камеру в основний модуль, а також «спектральний сенсор». Вирізу в дисплеї не буде: в широкій рамці над екраном розмістяться п’ять датчиків зображення.

Ця система може використовуватися для Project Soli – чіпа для управління смартфоном за допомогою рухів рук. Мініатюрний датчик, анонсований на Google I / O 2015 року, може відстежувати жести з високою швидкістю і точністю. Застосування Project Soli в Google Pixel 4 також підтверджує ресурс 9to5Google.

Аналітик XDA Developers звернув увагу на перемикач відображення балансу білого в збірці Android Q, яка витекла в січні. Як випливає з коду програми «Налаштування», для його роботи буде потрібно спеціальний сенсор, якого немає в поточних Google Pixel. Можливо, Google працює над його імплементацією в Pixel 4.

Ця функція – аналог системи True Tone в пристроях Apple. Технологія регулює температуру кольору екрану для більш природного відображення в навколишніх умовах.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.