Смарт-годинник Amazfit Verge 2 вміють знімати ЕКГ і дзвонити по 4G

Компанія Huami представила другу версію популярних розумних годинників Amazfit Verge. Головне нововведення – можливість моніторингу ЕКГ в реальному часі.

Використовується AMOLED-дисплей діагоналлю 1,39 дюйма з роздільною здатністю 454 × 454 точок. Він прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass 3 з олеофобним покриттям. Як чіпсет виступає 4-ядерний Qualcomm Snapdragon Wear 2500 з 512 МБ оперативної пам’яті LPDDR3 і 4 ГБ постійного сховища, з яких 3 ГБ віддано під систему.

Із бездротових модулів – Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11n, GPS, ГЛОНАСС, NFC, TDD-LTE / FDD-LTE. Акумулятора на 420 мАг вистачить на 28 годин роботи, зарядка займе 1,5 години. Годинники управляються Amazfit OS, можна підключити до смартфона на Android 4.4 або iOS 10 і вище.

Корпус годинника виконаний з кераміки: Huami повідомляє, що на виготовлення однієї такої оправи йде до 35 днів. NFC використовується для оплати проїзду в громадському транспорті: функція працює в 213 містах Китаю.

GPS дозволяє фіксувати тренування в 10 видах спорту: біг, ходьбу, велопоїздки, гірські походи, футбол, скакалку та інші. Власна технологія не тільки заміряє ЕКГ, але і відстежує патології: аритмію і фібриляцію передсердь.

Модернізований інтерфейс Amazfit OS дозволяє виводити на циферблат більше 30 компонентів, таких як частота серцевих скорочень, погода або ярлик для запуску програми. Система підтримує установку сторонніх сервісів, в тому числі китайських соціальних мереж. Передбачено і голосове управління за допомогою асистента Xiao AI.

Для зв’язку можна використовувати eSIM з підтримкою LTE і VoLTE. Водозахист теж присутній – за стандартом IP68.

Базова версія уже доступна для покупки, інші з’являться в продажі у липні.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.