Смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 отримають довгоочікувану функцію

З кожним днем ​​бюджетні моделі смартфонів стають все більш популярними, а відбувається це в першу чергу за рахунок того, що їх продуктивність збільшується, а зовнішній вигляд і якість програмного забезпечення поліпшуються. Уже в нинішньому 2019 році на ринок вийдуть такі довгоочікувані багатьма новинки, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8. Вони гарантовано потрясуть весь світ, так як зможуть запропонувати особливість, появи якої ніхто не чекає. Впровадити її компанія-виробник була змушена через китайську компанію Oppo, яка випускає телефони з лінійки Realme.

Сьогодні, 28 травня 2019 року, з’явилися дані про бюджетні мобільних пристроях Xiaomi наступного покоління. Очікується, що такі анонсують вже восени цього року, тобто в жовтні-листопаді, а потім, після цього, запустять у продаж, завдяки чому купити собі новинки зможуть всі бажаючі. Корпус даних смартфонів виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, а на тильній частині вдасться зустріти тільки подвійну (Redmi 8) або потрійну (Redmi Note 8) камеру. Сканер відбитків пальців вперше в історії двох цих лінійок виявиться вбудований в бічну кнопку.

Втім, звичайно, це явно не така особливість, яка потрясе весь світ. З огляду на сильну конкуренцію з боку Oppo і Huawei, компанія-виробник вирішила зробити з Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 справжнісінькі бестселери не тільки в Китаї, але і на міжнародному ринку. Для цього китайський бренд зважився на крок, якого багато хто від нього чекали. Він впровадив чіп NFC в дані телефони початкового рівня. За рахунок цього всі їх власники зможуть оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, проводити оплату проїзду в громадському транспорті.


Само собою, що можна буде використовувати і масу інших можливостей, аж до швидкого підключення до бездротових навушників з підтримкою NFC, але все це вже вдруге. Натякнув на таку особливість майбутніх смартфонів серії керівник бренду Redmi Лу Вейбін, зробивши публікацію в соцмережі Weibo. Цілком собі очевидно, що з урахуванням потужного технічного оснащення, стильного зовнішнього вигляду, новітнього програмного забезпечення і доступною вартості, такі новинки, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, гарантовано приречені на успіх, причому по всьому світу, включаючи Україну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.