Xiaomi Mi Band 4 неймовірно сильно здивує всіх покупців своїми можливостями

Попит на переносну електроніку в Україні стрімко зростає, в результаті чого такого роду електронні пристрої стають все більш вигідними для виробників, так як їх продукцію купують все частіше і частіше. Уже в нинішньому році на ринок вийде така довгоочікувана багатьма новинка, як Xiaomi Mi Band 4, а анонсувати її повинні в середині червня, тобто вже досить скоро. Нехай компанія-виробник і намагається зберігати всі дані про неї в таємниці від усього світу, проте добитися цього повністю не вдається, в результаті чого будь-які відомості майже кожен день просочуються в глобальну мережу.

Сьогодні, 29 травня 2019 року, стало відомо про те, що трекер Xiaomi Mi Band 4 зможе похвалитися черговою вкрай цікавою можливістю, яку багато користувачів абсолютно точно знайдуть для себе вкрай корисною. Вона стане в нагоді навіть тим, хто взагалі не стежить за своєю фізичною активністю і якістю сну, не бачачи ніякого сенсу купувати собі подібні електронні гаджети. Фітнес-браслет нового покоління абсолютно точно, завдяки одній зі своїх особливостей, виявиться неймовірно бажаним з боку покупців по всьому світу.

Справа в тому, що в новинці під назвою Xiaomi Mi Band 4 користувачів чекають не тільки кольоровий екран і загартоване захисне скло для захисту матриці, але ще і вкрай цікаве програмне забезпечення. Так, зокрема, виявиться досить підключити трекер до смартфону на базі Android або iOS по протоколу Bluetooth 5.0, а він має зворотну сумісність з усіма більш старими, як відразу після цього на дисплеї трекера почнуть відображатися дані про те, яка в даний час пісня грає на телефоні, причому до такого цілком можуть бути підключені бездротові навушники, або ж колонка.


При цьому, натискаючи на сенсорний екран, стане можливим не тільки ставити відтворення на паузу, або ж навпаки його запускати, але ще і перемикати треки, а крім цього – регулювати рівень гучності. Цілком собі очевидно, що робити це на Xiaomi Mi Band 4 відчутно зручніше, ніж на смартфоні, а тим більше самих бездротових навушниках, адже далеко не всі такі мають таку можливість. Подібна особливість гарантовано сильно здивує всіх покупців, тому що від цього спортивного браслета ніхто не очікує нічого подібного.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.