Витекли скріншоти iOS 13 з темною темою і новими «Нагадуваннями»

Ресурс 9to5Mac ексклюзивно опублікував скріншоти операційної системи iOS 13. Офіційно вона буде презентована 3 червня на WWDC 2019.

Наявність темної системної теми підтверджується. Її можна активувати через «Налаштування» або за допомогою перемикача в «Пункті управління». На домашньому екрані фон докбара зміниться на напівпрозорий темний, можливо, Apple вмонтує спеціальні шпалери для такого режиму.

На скріншоті додатка Apple Music помітно, що використовується по-справжньому чорний колір для фону, що позитивно позначиться на часі роботи iPhone з OLED-дисплеями.

Ще одна зміна в інтерфейсі для редагування зображень. Замість сірого фону з невеликими іконками інструментів – розмита версія знімка екрана і великі елементи для зміни скріншота.

В iOS 13 буде перероблено додаток «Нагадування». У бічному меню всі записи будуть розділені на блоки «Сьогодні», «Відкладені», «Все» і «Помічені». Використовується шрифт SF UI Rounded, що вперше з’явився в iOS 12.

Додатки «Знайти друзів» і «Знайти iPhone» об’єднаються в один під назвою Find My. Майже весь його екран займає карта з невеликим вікном в кутку, де перераховані друзі користувача і вкладка з його пристроями.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.